Diskuze

Rok 2013 bude obtížný, Evropu růst nečeká. České firmy si však věří

Příští rok nebude vůbec snadný, připouští velké tuzemské společnosti jako Škoda Auto a Agrofert Holding. Firmy se budou muset vypořádat s ekonomickou recesí a propadem poptávky po svém zboží a službách. Z podnikatelů oslovených iDNES.cz nedělá budoucnost vrásky jen majiteli Student Agency Radimu Jančurovi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Však přirozený vývoj, lidi pochopili že na dluh se nedá pořád žít na dluh, tudíž domácnosti dluhy splácí a nové netvoří, ať už ze strachu z ekonomického vývoje nebo z Kalouskových reforem, ale každopádně ekonomika zpomaluje a měla by zůstat na této úrovni

2 0
možnosti
Foto

Je dobře, že noviny šíří tento povinný optimismus. Vědět jak to je doopravdy, kdekdo by si hodil mašli Rv

5 4
možnosti

Buďme rádi za nerůst, žádný strom neroste do nebe. Buďme rádi za to jak se máme. Buďme rádi za to, že máme co jíst a schopní mají práci. Nebuďne, však rádi za paternalistický, nenasytný stát, Pokud by jej nebylo, bylo by nám mnohem lépe.

Dobrý rok 2013 přeje všem číslo 26041

6 4
možnosti

Já tedy rád na rozdíl od vás nejsem.Stačí si připomenout důchodce,invalidy kteří jsou většinou závislí na drahých lécích na které zdravotní pojišťovny většinou nepřispívají,mladé rodiny s dětmi,nízkopříjmové skupiny obyvatelstva které budou mít problém přežít.

3 3
možnosti

D47a39v20i29d 81Č25e56c55h

31. 12. 2012 14:26

A kdopak za tu "recesi" může?

5 0
možnosti

Škoda a Česká spořitelna.

0 0
možnosti

Koukám jak blázen, typická česká firma - Škoda auto a Česká spořitelna???

8 7
možnosti

Nebuďte tak přísný:) V Česku má Škoda sídlo, v Česku taky vyrábí a v Česku to vyrábí i Češi, v Česku firma vznikla a nebýt kapitálu a know-how tak by v Česku i zanikla. Je to prostě česká firma, která má matku v Německu a takových velkých firem je tady většina. Nebýt degradace před rokem 89, tak mohla být echt česká.

10 3
možnosti