Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Úplná pravidla soutěže Megahra: Půl milionu ve zlatě

I. Mechanismus soutěže

1. Soutěž bude probíhat od pondělí 9. 10. 2023 do neděle 19. 11. 2023. Podmínkou pro účast v soutěži je obecná registrace na serveru iDNES.cz.

2. V průběhu konání soutěže sbírají soutěžící mince, které jsou umístěné náhodně ve článcích iDNES.cz (1x mince/článek) a iDNES Premium (2x mince/článek), a to kliknutím na obrázek mince. Každá takto sebraná mince se započítává soutěžícímu do denního a celkového skóre, které soutěžící nalezne na kartě hráče.

3. Každý ze soutěžících, který nasbírá od půlnoci do půlnoci každého herního dne 10 mincí, postupuje do denního slosování o vedlejší ceny. Denní losování probíhá každý den od úterý 10. 10. do pondělí 20. 11. v 10:00, kdy cenou je každý den hotovost 1 000 Kč. Výherci budou zveřejněni na adrese www.idnes.cz/zlato.

4. Každý ze soutěžících, který nasbírá od půlnoci do půlnoci každého herního týdne 100 mincí, postupuje do týdenního slosování o vedlejší ceny. Týdenní losování probíhá ve dnech 16. 10., 23. 10., 30. 10., 6. 11., 13. 11. a 20. 11. v 10:00 hod, kdy cenou je zlatá mince Český lev 2023 v orientační hodnotě 30 000 Kč (přesná hodnota se může mírně lišit, určuje se dle aktuální ceny zlata na trhu). Výherci budou zveřejněni na adrese www.idnes.cz/zlato.

5. Každý soutěžící, který splní limit do konce trvání soutěže, tj. nasbírá do soutěžního formuláře nejméně 600 mincí, postupuje do slosování o hlavní cenu, kterou je soubor zlatých investičních mincí v orientační hodnotě 500 000 Kč (přesná hodnota se může mírně lišit, určuje se dle aktuální ceny zlata na trhu). Za každých dalších 600 nasbíraných mincí náleží soutěžícímu další postup do slosování o hlavní cenu. Např. pokud nasbírá 1200 mincí, je ve slosování 2x, pokud nasbírá 1800 mincí, pak 3x a tak dále. Losování o hlavní výhru – soubor zlatých investičních mincí v hodnotě 500 000 Kč, proběhne v pátek 20. 11. v 10:00. Výherce bude zveřejněn na www.idnes.cz/zlato.

II. Výhry a jejich předání

1. 1x soubor zlatých investičních mincí v hodnotě 500 000 Kč, 6x zlatá investiční mince Český lev 2023 v hodnotě 30 000 Kč.

2. 42x 1 000 Kč v hotovosti – poskytuje organizátor a výhry zasílá na bankovní účet výherců. Jiná forma vyplacení výhry není možná.

3. Výherce bude informován o výhře prostřednictvím e-mailu organizátorem do 5 pracovních dní od vyhlášení a vyzván ke splnění podmínek k převzetí výhry. Podmínkou předání výhry je uvedení běžných kontaktních údajů (jméno, příjemní, e-mail, telefonní číslo, adresa bydliště), poskytnutí součinnosti redakci iDNES.cz v rámci zpracování a zveřejnění reportáže (foto, rozhovor, video včetně obrazové a zvukové stopy) a udělení souhlasu ke zveřejnění těchto pořízených materiálů.

4. Výhry jsou uvedeny netto po odvedení příslušné srážkové daně, tu odvede organizátor soutěže.

5. Na získání výhry v této soutěži nevzniká právní nárok. Výhry nelze proplácet v hotovosti nebo požadovat výměnu za jiné zboží.

6. Jestliže výherce nezareaguje do 15 pracovních dní od vyhlášení, tzn. v této lhůtě nesplní podmínky pro převzetí výhry, výhra propadá organizátorovi. Výhra propadá organizátorovi také v případě, že nebyla dostatečně prokázána totožnost výherce nebo pokud bylo kdykoliv před předáním výhry zjištěno porušení těchto pravidel ze strany výherce.

7. Vedlejší ceny v podobě hotovosti budou proplaceny na číslo běžného účtu, které poskytl organizátorovi výherce, a to do 30 kalendářních dní od poskytnutí tohoto údaje.

8. Vedlejší ceny v podobě zlatých mincí Český lev 2023 v hodnotě 30 000 Kč a hlavní cena v podobě souboru zlatých investičních mincí v hodnotě 500 000 Kč budou předány v organizátorem předem určené datum v sídle organizátora na základě ověření totožnosti výherce předložením občanského průkazu. Jméno a příjmení na občanském průkazu musí odpovídat jménu a příjmení uvedenému při registraci účastníka na serveru iDNES.cz. Datum a čas předání bude organizátorem výhercům oznámen nejpozději do 14 dní od skončení soutěže.

9. Pokud si výherce nebude moci výhru převzít v určený datum a čas, určí po dohodě s organizátorem jiné datum a čas, kdy si může výhru osobně na stejné adrese převzít.

10. Pokud výherce nebude moci výhru jakýmkoliv způsobem osobně převzít, může si určit zmocněnce, kterému bude výhra na základě ověřené plné moci výherce předána.

11. Výhry nelze zasílat přepravní službou.

III. Závěrečná ustanovení

Tato pravidla, budou zveřejněna po celou dobu trvání soutěže na internetové adrese www.idnes.cz/zlato. Není-li v těchto pravidlech stanoveno výslovně jinak, platí obecná pravidla čtenářských soutěží na iDNES.cz, která jsou dostupná na adrese: https://www.idnes.cz/zpravy/Ipravidla_soutezi.

Šéf Úřadu práce: Umělá inteligence vše mění. Za mě už AI píše dopisy ministrům

Směnárenská kalkulačka