Diskuze

VIDEO: Zákazník v Miami chtěl zaplatit za pivo aligátorem. Prodavač odmítl

Zákazníkovi samoobsluhy v Miami nestačily tradiční způsoby placení. Do obchodu přinesl živého aligátora a chtěl ho vyměnit za balík dvanácti plechovek piva. Zvířetem mával prodavačovi před očima, ale k bláznivému obchodu ho nepřesvědčil. Nakonec ho odvezla policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomu chlapovi s krokodýlem: R^

1 0
možnosti

Jedine v Miami.  ;-D

Miami je na taketo veci zname.  To je mesto ktore patri kazdemu.

Raz v Miami bolo nieco podobne.  Dvaja bezdomovci nasli niekde na plazi polomrtveho zraloka,..a chceli ho spenazit aby mali na whisku.  

Ale nemali ziadnu prepravu,..tak s tym zralokom nastupili do mestkeho autobusu. 

Sofer si vobec nevsimol ako okolo neho prechadzaju zo zralokom,..az potom zistil ked ludia zacali kricat.  ;-D

Ale ten sofer mal v sebe dost humuru a recesie ze ich vlastne tych bezdomovcov aj zo zralokom odviezol tam kde chceli. R^ A ked o tej prihode potom pisali v N.Y.Times,..tak pisali:  "ONLY IN MIAMI"  ;-DR^ ============================================================= P.S. - ja zijem v Miami Beach,..takze viem ze to nase mesto je "kapanek" CRAZY. ;-)

0 0
možnosti

Kapánek je slabý výraz, na naše poměry úplně mimo. Nedovedu si představit, že by někdo přišel do lokálu a žádal vyměnit potvoru za pivo. Ale jako recese to není špatné - samozřejmě na americké poměry.

0 0
možnosti

Klasický barterový obchod... po dalších intervencích centrálních a národních bank budoucnost světové ekonomiky. Na prachy už není možné se spoléhat...

0 0
možnosti

...a tvrdil že chce vyměnit krokodýla za draka......

3 0
možnosti