Diskuze

Únosci Češek žádají svobodu pro Pákistánku odsouzenou v USA na 86 let

Češky unesené v Pákistánu se na zveřejněném videu přimlouvají za propuštění pákistánské neuroložky Áfíji Siddíkíové vězněné ve Spojených státech. Nyní jednačtyřicetiletou Pákistánku v roce 2010 Američané odsoudili za útok na americké agenty a vojáky. Podle prokuratury údajně rovněž připravovala teroristické útoky na území USA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

No nevím, tady se to podává jakože my jsme dobří a oni zlí. Jakože nám patří celá planeta a oni jsou na ní jen trpěni, když budou dělat CO MY CHCEME. Ale takovej detail, že je to jejich země, na druhé straně zeměkoule a MY jsme kdo tam lezeme se zbraněmi, to je ok. Dovedu si představit naše štěstí a radost , kdyby nám tu pochodovala iránská,afghánská nebo pakistánská armáda, nad hlavou lítaly drony a sem tam někoho sejmuli ( částo účástníky grilování,svatby, trhu nebo jen tak na ulici ) a když by se někdo z nás začal bránit, že ručník na hlavě nosit nechce, že má jiné hodnoty, byl označen za teroristu.

2 1
možnosti
KM

V clanku je nekolik nepresnosti.  Dr Aafia Siddiqui zatkli v Afganistanu a umistili do cely.  Pote prislo do cely nekolik vojaku a jeden z nich polozil na zem M4 karabinu.  Dr Aafia Siddiqui byla za zavesem a vojaci o ni nevedeli.  Dr Aafia Siddiqui popadla karabinu, odjistila ji a zacala z bezprostredni bliskosti strilet.  Nikoho nazasahla, vojaci ji vytrhli zbran a strelili dvakrat do bricha.  Toto je oficialni zprava.  Dost veci nehraje. 1. vojak nikdy neda zbran z ruky  2. pri vyslechu se do cely se zbrani nevstupuje 3. byla schopna zbran odjistit, ale nikoho nezasahla z bezprostrerdni vzdalenosti 4. nejsou k dispozici zadne vypalene kulky ani prazdne nabojnice 5. na zbrani nebyly nalezeny otisky jejich prstu.  Zduraznuji, ze byla odsouzena za pokus o vrazdu a ublizeni na zdravi a ne za terorismus.

3 1
možnosti
ŘV

1. je blbost a na 3. nevidím nic divného - mezi odjišťováním a střílením už se mohli začít do věci vkládat ti vojáci.

0 0
možnosti
MM

Dle mého názoru je pravděpodobné, že jde o falešné video,... někdo se zmocnil originálu, předělal ho a vystřihl pasáž s děvčaty... a podivnými cestami se dostal až do bulvárních médií... Je možné a velice se toho obávám, že původní požadavky únosců byly naprosto jiné... ale je to jen hypotéza...

1 0
možnosti
IF

I91g68o54r 17F29o52s

28. 6. 2013 9:09

Taky myslím že to kníže i Nečas viděli už před dvěma měsíci.

0 0
možnosti
ZB

K prispevku ze zacatku diskuse bych chtel jen napsat, ze krestansky kostel St.Pauls Church tu stoji primo na hlavni tride a vypaleny zrovna nevypada. krestanu tu v PK je cca 1 milion jen ve hlavnim meste. PS nase holky jsme tu na ulici zatim nepotkali

0 1
možnosti
MZ

Holt, už brzy bude mít ČR, stejně jako dnes Slovensko, svoje první dvě oběti terorismu.

Ironií osudu to bude ve stejné zemi....;-(

1 0
možnosti
LP

V zemi, kde USA mají s tamním režimem velmi přátelské vztahy.

0 0
možnosti
ZS

Ať tak nebo onak, holky šly do velkého rizika. Možná si to ani neuvědomovaly, ale bohužel. Tu oblast znám, projel jsem ji v roce 1975. Už bych ale dnes neriskoval. Taliban je Taliban. Američané ten precedens neudělají. A já chápu.

1 0
možnosti
JS

J10a39n 13S87l83a54v22í17k

26. 6. 2013 23:15

Možná pro ně komando vyšlou...

0 0
možnosti
MM

Jako vždy, největší hrdinové jsou na internetu : - ))

2 0
možnosti
KV

Pokud chtěli vyměňovat, měli unést dvě homosexuální afroameričanky. Dvě bílé hetero evropanky nebudou nikoho v USA zajímat.

13 3
možnosti
ZF

Pošleme tam ty vyznamenané genrály, kteří tady z nudy šmírovali Nečasouvou. At si jejich osvobozením spraví reputaci.

5 0
možnosti
JV

J89a40n 54V28e87l73i65k34ý

26. 6. 2013 19:03

My bychom zase tady mohli v Čechách chytit pár Pákistanců a chtít, aby propustili naše holky.

12 1
možnosti