Diskuze

Lékaři za lidská práva obvinili Sýrii a Rusko, že bombardují nemocnice

Tři nemocnice v syrské provincii Idlib, která patří k bezpečnostním zónám dohodnutých při mírových rozhovorech v Astaně, se 19. září staly terčem náletů syrské armády či Ruska. Podle organizace Lékaři za lidská práva (PHR) byly operace v rozporu s mezinárodním právem a lze je nazvat válečnými zločiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To už zase prohrávaj, jo? Tak to se můžeme těšit na další dojemné fotky. Doufejme, že budou aspoň čerství herci, v Aleppu to bylo ke konci už docela trapné.

0 0
možnosti

Organizace Physicians for Human Rights (Lékaři za lidská práva) - to je podvodnická nedůvěryhodná organizace. Podívejte se na příklad toho, jak čelní představitelé PHR bezostyšně lžou. Článek na jejich webu ze dne 19. 8. 2016 má nadpis " After Outcry Over Rescued Boy, PHR Debunks Russian Denial of Attacking Civilians". (http://physiciansforhumanrights.org/press/press-releases/after-outcry-over-rescued-boy-phr-debunks-russian-denial-of-attacking-civilians.html

---------------------------------------

1. Popisuje se případ malého Omrana, údajně měl být zraněn při ruském bombardování Aleppa. Ve skutečnosti to byla falešná zpráva pocházející od nechvalně známých "Bílých přileb", což jsou teroristé. Malý Omran byl teroristy odvezen do nemocnice bez souhlasu své rodiny a tam byl filmován k propagandistickým účelům. Co si o tom myslí jeho otec se dozvíte na Youtube, odkaz je zde: https://www.google.com/search?q=Omran+Syria+fake&oq=Omran+Syria+fake+&aqs=chrome..69i57.5162j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

2. Článek na webu PHR se soustřeďuje na očerňování "Rusů" a jejich obviňování z "bombardování civilistů". Ovšemže bez jakéhokoliv důkazu (údajně jde o citaci tvrzení mluvčí PHR, kterou je jistá Donna McKay). Na samém konci článku se krčí tato důležitá věta: "We have yet to identify the source of the attack that nearly claimed Omran's life, but we do know that Syrian and Russian forces ..."

Překlad: "Musíme teprve zjistit zdroj útoku, který se Omranovi stal téměř osudným, ale určitě víme, že syrské a ruské síly (blablabla)."

Jasná mediální manipulace! Realita je taková, že Omranův příběh byl mezitím odhalen jako nahraná propaganda teroristů. V organizaci PHR o věci vůbec nic nevěděli, ale museli využít příležitost a rýpnout do Rusů a do syrské armády. Klasická mediální lež a manipulace. Nic jiného od PHR nečekejte.

2 1
možnosti

D58a45n83i89e31l 71M50a24l35y

29. 9. 2017 11:34

Trollování takových zpráv je fakt k smíchu..musíte v Moskvě přijít na něco lepšího už;-D

1 1
možnosti

A to má omluvit bombardování nemocnic?

0 1
možnosti

A to má dokázat bombardování nemocnic?

2 0
možnosti

teroristům z an-Nusrá podle toho kvikotu zase hoří koudel u zadku jelikož jim syrská armáda opět způsobila významné ztráty...z toho bude Asad určo zase tak zoufalý, že mu nezbude nic jiného než použít plyn;-D

4 0
možnosti

J54i35ř55í 73B50u46š48e53k

28. 9. 2017 20:43

Zase tam rostou nemocnice jako houby po dešti. Škoda že v Mosulu žádné nejsou.

3 0
možnosti

"Umístíme naše velitelství do nemocnice a pak se divíme, že nás bombardovali";-D;-D;-D

5 3
možnosti

V Mosulu nebyla bombardována ani jedna nemocnice. A v Sýrii musí být nemocnice v každém třetím domě.;-D

9 0
možnosti
Foto

Kremeľská úderka sa vyrojila. Dnes nie sú stúpenci vlády robotníckej triedy na šichte. ;-D

3 14
možnosti

E84v12a 54Z74a48v31a56c16k31a

28. 9. 2017 15:41

Vy to určitě vyvážíte, vážený pane Grešlíku.. Na vaše příspěvky se moc těším..

Smíchu je zapotřebí jako soli

12 3
možnosti

Mosul je humanitárně srovnaný se zemí, a tak opět nastoupila úderka džihádistických propagandistů s nářkem o vybombadrovaných nemocnicích v Sýrii. A český maistream jim to bude, jako v případě Aleppa, vesele baštit.

7 1
možnosti
Foto

J56a25n 49C71i45b30u69l37k44a

28. 9. 2017 15:27

Ho hoo, kdyby jen to, oni si ještě něco iniciativně přidají, jakoby za to byly prémie... U Aleppa horlivě trumfovali i samotného SOHRa! Milan Vodička se ještě číst dá, ale tím to na iDNESu stran vlastního názoru na dění v zahraničí končí.

2 0
možnosti

Pšššt!

To tady nemůžete psát, jelikož znalci všeho mají jasno, že Rusové a Asad bojují proti teroristům, kdežto na nemocnice útočí USA!

2 10
možnosti