Diskuze

Němci rozbili gang převaděčů, migranty vozil i přes Českou republiku

Tři muže podezřelé z převaděčství zadržela ve středu při rozsáhlé akci na území několika spolkových zemí německá policie. Zadržení pašovali migranty do Německa v nákladních vozech po takzvané balkánské trase, informovalo rádio MDR. Jezdili přitom údajně i přes Českou republiku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tihle dobří lidé jen dělají práci za německou vládu! A to po daňových poplatnících na rozdíl od vlády nic nechtějí. Nechápu to pronásledování xenofobní policií :-P.

0 0
možnosti

A proč nezatknou makrelu?! Ta jich převedla milióny.

1 0
možnosti

sa divim, ze ludsko-pravna organizacia 'Vodici bez hranic' este dorazne neprotestuje ;-D

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

nevite o cem mluvite.

Polaci zajidti emigrantum i viza pro vstup do Polska ,apotom je rprevezou so Nemecka. Asi ten Schengen je pekmne svinstvo.

Nedivil bych se , ze i ceska viza se daji nekde sehnat, ovsem neni to pro chudaky.

Inu obcane postkomunistickych statu si radi privydelaji a Nemci to zhltnou.

Fricku dej prachy a drz hubu.

0 0
možnosti

Lekari bez hranic?

3 0
možnosti

Voz ilegálov kamiónom po ceste, si prevádzač a dostaneš basu. Voz ilegálov loďou cez more, si aktivista a dostaneš dotácie.

9 0
možnosti

J38a81n 49S24o56u86č47e81k

31. 1. 2018 12:43

Ještě rozbít ty gangy, co je ve velkém dovážejí přes moře. Apropo, kde ti chudí migranti berou 8000 euro převaděčům, tedy částku, kterou běžná česká rodina není schopna ušetřit, to je mně záhadou.

8 0
možnosti

To nejsou chudi migranti, ti musi jit pesky-

Polaci a snad i Cesi jim zajisti vstupni viza do Polska a diky Schengenu je lehke je dodat do Nemecka,

Nemci budou muset zacit kontrolovat na hranicich s Polskem a Ceskem- uz kvuli pervitinu a vylupovani bytu v Nemecku at uz Rumuny nebo Polaky

0 0
možnosti

A kedy bude rozbitý gang pašerákov ľudí zvaný Frontex? Kedy Lekári bez hraníc, Proactive Open Arms, Talianska a španielska pobrežná stráž, Sea Watch a ďalší dobrotrusovia, ktorí ich sem vozia po tisícoch?

10 0
možnosti

Zatím přicházejí ti, kteří jakýmkoli způsobem dokážou sehnat osm tisíc euro. Každopádně vyšší vrstva ve své vlasti, lidičky s ostrými lokty, kteří se vyznají, dovedou si zjistit informace, alespoň ve svém jazyce dokážou číst a psát, zkrátka ekonomická a vzdělanostní elita zemí svého původu. A vidíme, jak se v Evropě krásně přizpůsobují a zapadají do společností, které je přijaly.

Až se tento potenciál vyčerpá, zavedou pašeráci nový obchodní model: Sníží cenu za kus, a propad marže vyrovnají zvýšením počtu kusů. Můžeme nechat volnost fantazii, jakého druhu budou tito noví zákazníci. Ale jednu věc víme: Ekonomická a vzdělanostní elita to už vážně nebude.

6 0
možnosti

Největší gang je v Německu jejich současná vláda.

20 0
možnosti