Diskuze

Jaderná chlouba britského námořnictva je pomalá, reziví a zatéká do ní

Měla být chloubou námořnictva Jejího Veličenstva. Zatím mu ale spíše dělá ostudu. Supermoderní "neviditelná" ponorka HMS Astute už v minulosti uvázla na mělčině a střílelo se v ní. Teď list The Guardian přišel na to, že je příliš pomalá, jednou už do ní zateklo a některé její části reziví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dost to pripomina ty nesmysly, co psal cesky bulvar o technickych potizich s Gripeny (v dobe jejich zavadeni; vrcholem bylo heslo o tom, ze v kabine budou napisy ve svedstine).

0 0
možnosti

Je videt, ze o tom nic nevite. U tak obrovskeho plavidla se s tim jiz pocita, ze misty tam bude zatekat - uplne normalni. Kdyz jsme se brodili s tankem pod rekou, tak tam tekla voda proudem a taky nam rekli, ze je to normal !

1 0
možnosti

To my brodili v řece, né pod řekou.

0 0
možnosti

M11i64c70h45a85l 56B92o18c67k

17. 11. 2012 11:23

Z kdysi námořní a koloniální mocnosti je dnes multikulturní bublající stoka

15 9
možnosti

Něco mi tom připomíná. Konkrétně výborný film Činský syndrom. Kolikpak se asi ušetří, když se v ponorce za miliardu nahradí každý gram kovu, každé těsnění, každý přístroj za méně jakostní, levnější.Počítal bych desítky milionů. Kolik se ušetří, když v loděnicích například sváří nekvalifikovaní indové či turci, oproti tomu, kdyby to dělali školení dělníci? Dalších XY milionů. Akorát pak do ponorky teče.

13 3
možnosti

Co bylo výborného na tom tragickém filmu Čínský syndrom?

1 5
možnosti