Diskuze

Rok 2018 láme rekordy. Počet žadatelů o azyl ve Francii stále roste

Letošní rok by pro Francii mohl být rekordní v přijatém počtu žádostí o azyl. Uvádí to deník Le Figaro s odkazem na nová data imigračního úřadu. Ten od ledna do června přijal o 16 procent víc žádostí než loni ve stejném období. Nejvíce o azyl žádají Afghánci a Albánci, počty však strmě rostou i u migrantů z Gruzie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Slušní lidé se z La France stěhují ven.

0 0
možnosti
JP
KL

to by mohl byt pro nektere zeme zajimavy napad, jak usetrit a zbavit se krminalniku. reknou jim ze bud pujdou do basy, nebo emigruji.

1 0
možnosti
TJ

Egypt to tak dělá s Muslimským bratrstvem už roky.

0 0
možnosti
RA

Albánci ? :-):-):-)

0 0
možnosti
SN

A pak, že prý se snižuje počet migrantů a ono houby z octem, jen masírka médií. Rv

2 0
možnosti
OU
KW

Francie nebude do dvaceti let zemí Francouzů. Škoda, taková krásná země a s takovou bohatou historií. Notre-Dame přestavěna na mešitu ? I to je možné.

8 0
možnosti
MK

Jak vůbec někoho může napadnout, že Gruzínec, nebo Albánec by mohl mít nárok na azyl? Tak ať si ty země prohodí, když je to tak táhne na sever.

6 0
možnosti
VD

opatrně s názorem,nebo vás nahlásí sluníčková ideopolicie. Na FB už řádí jako udavači za války.

9 0
možnosti
LH

Ano, doba jednoho dobra se opět blíží;-(

7 0
možnosti
VB

Aneb islamizace Evropy v plném proudu.Orbán to nezachrání, pokud i u nás se nedostanou protiislámské strany k moci, tak nás čeká jen zotročení, podvolení aneb život kafíra.Anglie a Francie už mají k chalifátu nakročeno, a asi nikdo nehceme občanskou válku původních Evropanů proti přivandrovalcům.Aneb tady je ta snaha o odzbrojení občanů, abychom se nájezdníkům nemohli bránit.Ale ono to sežere i ty elity ve zlaté kleci!EURv

12 0
možnosti