V soutěži StarDance zabojuje i hvězda seriálu Comeback, herec Matouš Ruml

  • 7
Pátým soutěžícím, který zatančí v jubilejní desáté řadě StarDance, je herec Matouš Ruml (33). Toho doprovodí na tanečním parketu profesionální tanečnice Natálie Otáhalová.

„Je to pro mě poprvé, žádnej comeback,“ zavtipkoval Matouš Ruml při seznámení se svou taneční partnerkou v narážce na seriál Comeback, ve kterém se proslavil v roli Lexy.

„Pro mě je StarDance velká výzva. Hrozně se těším, protože pohyb mám rád a tanec mě baví. Na druhou stranu nevím, co od toho čekat, protože se standardním tancem nemám vůbec žádné zkušenosti. Ale zatím mým hlavním cílem je se tanec naučit,“ svěřil se herec.

Pro Natálii Otáhalovou je soutěž jedinečnou příležitostí a novou zkušeností, co se týká tance a jeho výuky. „Neměla jsem vůbec představu, s kým budu tančit. Ale musím říct, že jsem si přála nějakého herce,“ říká tanečnice.

O titul král a královna tanečního parketu na podzim 2019 zabojují také biatlonistka Gabriela Koukalová s tanečníkem Martinem Prágrem, youtuber Karel Kovář alias Kovy, který bude tančit s Veronikou Liškovou, a herečka Veronika Khek Kubařová s tanečním partnerem Dominikem Vodičkou.

KVÍZ: Vítězové, poroty, taneční páry. Jak dobře znáte StarDance?

19.června 2019 v 09:59, příspěvek archivován: 19.června 2019 v 11:31

9. června 2019