Mamie Gummerová a Meryl Streepová (New York, 7. srpna 2015)

Mamie Gummerová a Meryl Streepová (New York, 7. srpna 2015) | foto: Profimedia.cz

Meryl Streepovou čeká nová role, poprvé se stala babičkou

  • 5
Meryl Streepová (69) před svými dětmi netajila, že by se ráda stala babičkou. Její dcera Mamie Gummerová (35) jí to tento týden splnila. Se snoubencem Meharem Sethim (36) přivedla na svět chlapečka.

Meryl Streepová si střeží soukromí a nejstarší dcera Mamie ji v mnohém následuje. Nejenže se stala také herečkou, ale rovněž nepodporuje zveřejňování informací ze svého osobního života.

Mamie Gummerová se s producentem Meharem Sethim zasnoubila loni v srpnu v Chorvatsku. To už zřejmě byla tři měsíce těhotná. Těhotenství potvrdila až v prosinci, když nebyla schopná skrývat bříško pod volným oblečením.

Gummerová se bude vdávat podruhé. Jejím prvním manželem byl herec Benjamin Walker, kterého si vzala v roce 2011 a rozvedli se o dva roky později.

Oscarová herečka Meryl Streepová má s manželem Donem Gummerem, s nímž žije v manželství od roku 1978, kromě Mamie další tři děti, syna Henryho (39) a dcery Grace (32) a Louisu (27).

Meryl a Mamie si spolu zahrály matku s dcerou v roce 2015 ve snímku Nikdy není pozdě. Streepová hrála energickou rockovou kytaristku a Gummerová její vyhaslou zanedbanou dceru.

29. července 2015