Novou tiskovou mluvčí loterijní společnosti Sazka je od 20. září 2021 Veronika...

Novou tiskovou mluvčí loterijní společnosti Sazka je od 20. září 2021 Veronika Diamantová. | foto: Sazka

Novou tiskovou mluvčí Sazky je Veronika Diamantová

  • 3
Tiskovou mluvčí loterijní společnosti Sazka je od pondělí Veronika Diamantová. Ve funkci nahradila Václava Friedmanna, který ze společnosti odchází, oznámila Sazka. Firma rovněž udělala změny v organizační struktuře.

Diamantová v komunikaci Sazky pracuje od roku 2014. Během této doby vedla řadu projektů a v posledním roce se věnovala zejména zodpovědnému hraní a projektu Hraj s rozumem.

Právě Diamantová stála za jeho komunikační strategií. „Zodpovědné hraní zůstává pro Sazku jedním z klíčových témat nejen v oblasti komunikace, takže svůj vhled do problematiky vnímám jako velký benefit,“ uvedla Diamantová.

Sazka udělala i změny organizační struktury. Zrušila Divizi komunikace a role tiskového mluvčího, spolu s týmem externí komunikace bude nyní nově spadat přímo pod generálního ředitele.

„Veronika má bohaté zkušenosti nejen v rámci komunikace Sazky, ale i ze svého působení v médiích. Věřím, že změnou se ještě více otevřeme a staneme se tak srozumitelnější nejen pro média, naše hráče, ale i pro širokou veřejnost,“ doplnil generální ředitel Sazky Aleš Veselý.

Diamantová vystudovala žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Mimo jiné téměř sedm let pracovala v České televizi jako ekonomická redaktorka.

Sazka je nejstarší loterijní společnost v České republice s podílem více než 90 procent na trhu loterií a podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Sazka je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG miliardáře Karla Komárka, která působí v 11 zemích. Na konci loňského roku ve firmě pracovalo 447 zaměstnanců.

,

Video