Španělská verze reality show Survivor

Španělská verze reality show Survivor | foto: Profimedia.cz

Nova odstartovala casting k reality show Survivor. Bude náročnější, slibuje

  • 16
Nova v pondělí zahájila casting na novou reality show Survivor Česko Slovensko. Na exotickém ostrově vytvoří 24 soutěžících z Česka a Slovenska kmeny a budou za ně bojovat a hlavně se pokusí přežít až do konce.

„Jsme potěšeni, že jsme mohli podepsat licenční smlouvu k natáčení nové řady reality show Survivor. Naši diváci znají tento koncept z minulosti, ráda bych však zdůraznila, že tato show bude mnohem náročnější a větší. Jsme si jisti, že všem soutěžícím poskytneme řadu příležitostí, aby posunuli své limity a nalezli v sobě neočekávané schopnosti. Vezmeme je rovněž na absolutně nový exotický ostrov,“ vysvětlila programová ředitelka TV Nova a Markíza Silvia Majeská.

Celosvětově známá reality show Nova už dříve vysílala pod názvem Robinsonův ostrov.

„To není vše, máme v kapse schovaná další překvapení,“ dodala Majeská.

Formát globálně distribuuje Banijay Rights, přední nezávislý celosvětový distributor se špičkovým multižánrovým portfoliem. Titul byl zpracován ve více než 40 teritoriích a je globálním hitem a značkou s pozicí jednoho z nejsledovanějších formátů na celém světě.

Více než 10 milionů diváků si minulý rok v USA naladilo 40. řadu na CBS a v září 2021 byla uvedena premiéra 41. řady, která se stala premiérovou jedničkou CBS v současné sezoně. Poslední australskou adaptaci shlédlo téměř 40 procent diváků a francouzská 28. řada, Koh Lanta, měla premiéru v září 2021, kdy se stala jedničkou ve vysílání a sledovanost dosáhla dvojnásobku průměru daného vysílacího slotu.


Video