Barack Obama a Michelle Obamová na návštěvě v Praze

Barack Obama a Michelle Obamová na návštěvě v Praze | foto: Profimedia.cz

Spotify ulovila Obamovy. Bývalý prezidentský pár bude vyrábět podcasty

  • 8
Produkční společnost bývalého amerického prvního páru Baracka a Michelle Obamových Higher Ground Productions se minulý týden domluvila na partnerství se společností Spotify. Společnost bude pro tuto platformu natáčet podcasty, uvedla společnost.

„Vždy jsme věřili v hodnotu zábavné a provokativní konverzace,“ uvedl pro Spotify bývalý prezident. „Pomáhá nám to budovat vzájemné vztahy a otevírat se novým nápadům. Podcasty nabízejí mimořádnou příležitost k podpoře produktivního dialogu,“ míní Barack Obama.

Higher Ground se kvůli výrobě podcastů rozšíří o divizi Higher Ground Audio, která bude mít výrobu podcastů na starost.

„Jsme nadšeni, že máme příležitost zesílit hlasy, které jsou příliš často ignorovány nebo umlčeny, a skrze Spotify můžeme tyto příběhy sdílet se světem,“ uvedla Michelle Obamová. „Naší nadějí je, že díky přesvědčivému, inspirativnímu vyprávění bude Higher Ground Audio nejen produkovat poutavé podcasty, ale pomůže lidem se citově propojit a otevřít mysl a srdce,“ doplnila bývalá první dáma.

„Prezident Barack Obama a Michelle Obamová jsou dva z nejdůležitějších světových hlasů a je pro nás ctí spolupracovat s nimi na sdílení příběhů, které budou inspirací pro naše posluchače,“ komentovala spolupráci vedoucí obsahu Spotify Dawn Ostroffová.

„Spojení lidí s původními a pozornými tvůrci - zejména těmi, kteří jsou schopni zdůraznit nedostatečně zastoupené a nepostradatelné příběhy - je jádrem našeho poselství a my jsme nadšeni, že bývalý prezidentský pár bude nejen produkovat obsah, ale že propůjčí i své hlasy k tomuto úsilí,“ doplnila.

Společnost Obamových Higher Ground Productions od roku 2018 už spolupracuje s internetovou televizí Netflix.


Video