Diskuze

Nespokojení lidé chtějí napadnout volby, kampaň prý byla lživá

Nevládní protikorupční organizace Růžový panter shromažďuje nespokojené voliče, aby podali k Nejvyššímu správnímu soudu návrh na neplatnost voleb. Podle nich volby mohly být zmanipulované lživou a zavádějící kampaní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kubiceho zpráva také ovlivnila průběh voleb a nevím o tom, že by Správní soud volby zrušil přesto, že si Paroubek stěžoval.

0 0
možnosti
MK

Bohužel je to pravda, že u nás si každý stěžuje kdo má do zadnice díru na vše a na všechno a neuvědomují si, že dělají ostudu republice. Jací nespokojení lidé, to jsou jen zhrzení voliči knížete, kteří utrpěli debakl při volbě a nyní se snaží demokratické volby zmařit. Zeman taktéž nikam neposílal stížnost, že proti němu byla zaměřená veškerá media.

0 0
možnosti
PZ

P60e72t29r 21Z19d21e79n58ě89k

29. 1. 2013 17:32

Já se z toho postoličím: ovčani v řádných komunálních volbách dali najevo své sympatie s KSČM a zvedla se vlna odporu proti obsazení postů zástupci KSČM. Ovčani v řádných volbách zvolili svým prezidentem M.Zemana a opět se zvedá proti tomu vlna odporu. Himmel Hergot, kde to žijeme? Vraťme se do pravěku. Tak teda žádné volby, dejte lidem sekery, ať se zastánci jednotlivých názorů vymlátí a bude pokoj. ;-O

4 3
možnosti
MB

Zvykejte si, v demokracii mají lidé právo vyjádřit svůj názor i proti 33% "většině".

2 0
možnosti
PJ

A odkud ti lidé spadli? Tady je každá předvolební kampaň lživá. Toto je jenom klasická česká reakce. Nevyhrál jsem já ( nebo můj kandidát ) tak podáme stížnost. A budeme se soudit. A třeba ve Štrasburku. A tak pořád dokola. Firma která nevyhraje = soud a pokud možno arbitráž. A tak pořád dokola. Pánové a dámy, co kdo chcete. Politik nespadne z nebe. Politik vzejde z lidu. Takže z nás. To co je nahoře je jenom vzorek 281 lidí vzešlích z tohoto národa.........

7 2
možnosti
PZ

P11e51t17r 91Z66d18e47n54ě84k

29. 1. 2013 17:50

A máme se čím chlubit....

1 0
možnosti
PH

To je zbytečné. Ve volbách se vždy prekrucuje pravda nebo vysloveně lže. KS udělal chybu, že na těch lžích oponenta nepostavil svoji kampaň. Otázka je, zda by mu to pomohlo. Voliči se stejně rozhodli už před kampaní. Kdo nechce vidět, nevidí.

10 1
možnosti
VJ

V94í81t 19J66e41ž47e32k

29. 1. 2013 8:58

A copak to ve volbách jinak než lží může jít? Bohužel u nás je stále ještě dost lidí ochotno podlehnout více lžím, než vlastnímu úsudku.

4 3
možnosti
MK

S uvažováním typu "proč se krade? copak se dá nekrást?" daleko nejspíš nedojdeme.

1 0
možnosti

To by museli napadnout všechny volby od roku 1990, v kampani se vždy lže, je na voličích aby si to srovnali a rozhodli

9 1
možnosti
FV

"Jací opravdu byli a jsou, se ukazuje při projevech sympatizantů poraženého prezidentského kandidáta. Opravdu se projevují   jako tolerantní demokraté a vzdělanci? Zatím se to - s přihlédnutím ke komentářům v mediích a k debatám na sociálních sítích -   opravdu tak nejeví. Spíše lze pozorovat skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní, než přišli kluci z vedlejší vesnice a nabančili jim. A tak se alespoň navzájem utěšují, že kdyby se bojovalo podle jejich pravidel a na jejich humnech, byli by skvělí a vyhráli by. A navíc, co je to za vítězství, když ti hoši od vedle mluví jiným dialektem, vrtají se v nose a neumějí se tak svěle plácat po zádech jako oni?   A ani ti burani z okolních vesnic jim nepřišli na pomoc! Opravdových osobností, kteří jsou nad věcí, je mezi nimi vidět velmi, velice, převelice poskrovnu! Ostatním se hroutí svět: ne ten skutečný, ale ten převážně v Praze vysněný a mediálními spanilými jízdami šířený. Obávám se ovšem, že se nevrátí do reality a nezačnou tedy každodenně   politicky pracovat na alternativním „nezemanovském“ programu, aby s ním příště slavně vyhráli, ale s pravděpodobností hraničící s jistotou se ukřivděně pustí do tradičního českého okopávání nohou protivníka…"

http://www.macekvbotach.cz/pondelni-glosy-28-1-2013/

18 8
možnosti
KZ

A divite se kdyz byl zvolen presidentem slouha rudych panu z 80 tych let!

7 15
možnosti
PK

P97a12v15e15l 93K56u78n54c

29. 1. 2013 7:16

Já jsem dostal kouli, ať tu písemku zrušej!

10 4
možnosti
PN

Taky jsem dostal kouli.

Budeme si stěžovat na učitele že je proti nám vede lživou kampaň.

Že nic nevím nevadí.

JÁ CHCI JEDNIČKU!!!!

9 3
možnosti