JF

Ale Rimre, dyť je to odpadkový kontejner Trpaslíka!

DS

Houby rozpadajici se raketa. Byl to jeden ze Sophonu. Trisolariane prichazeji!

Viděl jste původní 30 dílnou čínskou verzi?

No, za komunismu nevím, někdy v 80. letech, 82 nebo tak nějak, jsem viděl troúhelníkový objekt plující jakoby nad lesem, zcela tiše, bez zvuku. v rozích měl světla. Jakoby byl postavený na základnu. Udělalo to na mne velký dojem. Druhý den byla v rudém právu krátká zpráva, že to pozorovali i v sousedních zemích a že šlo o nějakou rozpadající se ruskou raketu. Vůbec mi to tak nepřipadalo. Byla úžasně jasná mrazivá noc, kde hvězdy doslova zářily.

Foto

Trojúhelník je fakt divný. Ruské rakety řady R7 totiž prosluly efektem nazvaným po jejich konstruktérovi "Koroljovův kříž", kdy odpojené boostery (se stále aktivními/svítícími motory) tvořily díky své aerodynamice velice stabilní čtyřúhelník, která se jen pomalu zvětšoval - což ze země mohlo vypadat jako přibližující se "UFO". Ve dne moc ne, v noci či za šera to bylo velmi přesvědčivé.

JS

Tsoukalos, Childeress, Daniken a další podobní "vjedci" přijdou jistě s nějakým mnohem pravděpodobnějším vysvětlením než nám předkládají "mainstreamoví odborníci", raketa Falcon je jasná lež a jde jen o krytí návštěvy mimozemšťanů

Foto

Dänikena mě při hledání dokumentů vyhodilo YT, kdysi jsem na "Vzpomínkách na budoucnost" byl s tátem v kině, tak jsem si to z nostalgie pustil. Něco mimo něco co mě až tak hloupý nepřišlo. Ale hlavně, netvrdí že má pravdu ale ukazuje na věci které podle něj mohly být jinak než se běžně vykládá.

Ty další pány neznám ...

JD

Nejdůvěryhodnější svědectví o existenci UFO pochází z roku 1973, kdy dvě ženy přísahaly, že takový předmět na vlastní oči viděly a že měl na boku velkými písmeny napsáno UFO.

VD

Proč lžete v titulku, že záhadný, předmět, když pak píšete co to bylo?

MN

pro ty fotografy v tu chvíli onen předmět záhadný byl. a o tom je titulek. to je celé. tak nebuďte paranoidní.

PV

Novináři by si měli vyhledat význam slova "záhadný". Neuvěřitelný úpadek.