Diskuze

Součková končí. Reforma nezačne

Slavíme malé výročí. Devátý ministr zdravotnictví - Marie Součková předčasně končí, desátý nastupuje. Na patnáct polistopadových let je to "úctyhodný" výkon zdejší politiky. Velkou chybou premiérů při výběru ministrů zdravotnictví bývá, že je stále hledají mezi lékaři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kodlik

14. 4. 2004 13:46
Špidlova pravá ruka končí, co takhle useknout hlavu?
0 0
možnosti

sfox

14. 4. 2004 8:09
Vzkaz pro p. Součkovou
Drahá paní, ve zdravotnictví je moc "prasat", vy jste chtěla snížit počet koryt a ta rozhádaná banda, co by za vámi měla stát, Vás nepodrží, takže páni lékaři si to ohlídali, protože to většinou nejsou žádní blbci. Proto si musíme počkat do voleb a pak si za zdraví připlatímem, protože jiná cesta zřejmě není politicky schůdná.
0 0
možnosti

GhorX

14. 4. 2004 13:56
Re:
Paní Součkovou nesesadily z křesla její snahy o reformu zdravodnictví, ale odpor veřejnosti k její osobě. A ten také z větší části nemají reformy na svědomí. Domnívám se, že hlavním důvodem, proč ji většina lidí tak nesnáší, byla a je její tupost, často dokládaná naprosto zcestnými výroky. Začalo to koblihou a nemělo to konce.
0 0
možnosti

Sudajev

14. 4. 2004 7:13
IMO
Vždyť je to jen předvolební humbuk, vláda nic začít nechce. V květnu odevzdá klíče od republiky EU a umyje si ruce a bude si hrát na europolitiky, na nás se vykašlou, prodali republiku za Jidášský groš těm šmejdům z EU a opět nastane Drang nach Osten.
0 0
možnosti