Diskuze

Meteorologové varují před vichrem a mokrým sněhem, mohou působit škody

Nového sněhu se dočkají lidé především v západních Čechách, kde ho v noci ze čtvrtka na pátek napadne čtyři až dvanáct centimetrů. Český hydrometeorologický ústav varuje před možnými komplikacemi na silnicích. V jižní polovině republiky meteorologové očekávají silný vítr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Aká živelná pohroma musí postihnúť dnešnú civilizáciu, aby vedci priznali skutočné príčiny klimatických zmien? Rýchlosť a sila vetra závisí od rozdielu teploty na zemskom povrchu i v atmosfére.

Vďaka silnému skleníkovému efektu atmosféry Venuše, sú na Venuši iba minimálne rozdiely medzi dennou a nočnou teplotou. Vďaka malým rozdielom teploty má vietor na povrchu Venuše malú rýchlosť.

Vďaka tenkej a riedkej atmosfére Marsu, sú na Marse rozdiely medzi dennou a nočnou teplotou až 170°C. Vďaka veľkým rozdielom teploty dosahuje vietor na Marse rýchlosť až 200km/h.

Aby sa mohli zväčšovať extrémy počasia, musí byť v dnešnej dobe atmosféra Zeme tenšia a redšia ako bývala v minulosti. Aby sa vedci zbavili zodpovednosti za klimatické zmeny, snažia sa túto zodpovednosť hodiť na bežných ľudí ktorý produkujú CO2. Za klimatické zmeny sú zodpovedný vedci, ktorý rozmiestňujú družice na obežné dráhy okolo Zeme. Každá jedna družica umiestnená na obežnú dráhu okolo Zeme pripraví Zem o časť atmosféry. Hoci dnešný vedci vedia, že Zem stratila vrchnú časť atmosféry, tvária sa že je to prirodzený jav a to iba preto aby mohol pokračovať biznis v kozme.

Ak by slávny Mannov hokejkový graf ktorý používa IPCC ako dôkaz o vplyve CO2 na klimatické zmeny nebol podvod, súdny spor Michaela Manna z Timom Ballom by vyhral Michael Man a nie Timon Ball, ktorý tento graf kritizoval. Podobne sú zmanipulované všetky dokumenty, ktorý vydalo IPCC ku klimatickým zmenám.

Molekula CO2 sa chová vo všetkých atmosférach rovnako. Zatiaľ mi nikto nedokázal vysvetliť, vďaka akému zázraku by mala mať molekula CO2 ktorá sa nachádza v atmosfére Zeme 3942 krát väčší skleníkový efekt ako molekula CO2 ktorá sa nachádza v atmosfére Marsu?

Slepá viera v neomylnosť a čestnosť amerických vedcov vedie dnešnú civilizáciu do záhuby. Má v dnešnej dobe niekto záujem pochopiť skutočné príčiny klimatických zmien, alebo nikomu nezáleží na tom, či budú mať kde žiť naše deti?

0 0
možnosti
Foto

Najdu dnes nějaký pozitivní článek nebo apokalypsa útočí ze všech stran... ?

1 0
možnosti

Předpověď sněhu, i když mokrého, je přece pozitivní. Jak známo, naše země trpí "velkým suchem" (říkají to pracovníci z rozpočtu financovaného programu Intersucho, tak to bude pravda) a únorový sníh na našem území potřebujeme.

0 0
možnosti

nějak nás trápí větry...

0 0
možnosti
Foto

"Meteorologové varují před vichrem a mokrým sněhem, mohou působit škody."

Ti meteorologové?

4 0
možnosti

J69a72n 94S68á12d91l89o

26. 2. 2020 13:22

"Sněžení má začít ve čtrvtek kolem 19 hodin a během noci slábnout."

*** čtrvtek *** to je kdy?

1 0
možnosti

P72e15t50r 73L72u78k42á83š

26. 2. 2020 14:01

Mezi střvedou a pvátkem....

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

O16n40d50r80a 49T81o90m96í86k

26. 2. 2020 12:46

...hm, takže bude hnusně a jako bonus, nás budou ještě prohánět silné větry...

1 0
možnosti

Napadne 4 až 12 centimetrů sněhu. Tohle by v únoru nikdo nečekal, to je hotová tragédie, kam se na to nějakej čínskej virus hrabe.

Jenomže tomu stejně nevěřím, protože se tu nedávno psalo, že žádný sníh v nížinách už tuto zimu padat nebude. A první slovo platí.R^

8 0
možnosti

J71a38n 31B85e18r33g

26. 2. 2020 12:39

Zas ten pitomej vítr!!!

5 0
možnosti

Dneska ho už mám plný zuby. Potřebuji jemnou práci bez rukavic a je to ledárna.

Tak nějak vzpomínám na -10°C bezvětří, sníh a sluníčko. To byly časy.

4 0
možnosti