Diskuze

KOMENTÁŘ: Korektnost neumravňuje. Naopak rozděluje a přináší pokrytectví

Politická korektnost jakožto snadno zneužitelný fenomén míru intolerance paradoxně zvyšuje. Lidi neumravňuje ani nespojuje, ale naopak rozděluje. A do společnosti tím zatíná dráp prachsprostého pokrytectví, které se zaštiťuje vizí lepšího světa, píše v komentáři pro MF DNES kulturní publicista Ivan Šiler.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Brilantní. Korektnost ke správným názorů, pokleknutí i před gaunery, delikvent symbolem BLM, zbožnění nevzdělané retardované Greny atd. mně nahání hrůzu. Tady mně autor uklidnil, že jde často o lidi neužitečné, co se chtějí kariérně zviditelnit anebo prosadit svůj názor.

0 0
možnosti

Ano máte pravdu velmi výstižně napsáno. Ovšem to , že se často jedná o lidí neužitečné kariéristy ,kteří chtějí prosadit svůj názor za každou cenu, mne na rozdíl od vás neuklidnuje, spíš naopak.

0 0
možnosti

R89a13d76i36m 58H18o32l14í11k

12. 6. 2021 21:08

Výborný text.

1 0
možnosti

Výborný komentář, ale obávám se, že tupý aktivismus ovládající většinu medií již nejde zastavit, stejně jako v Německu již nešlo zastavit propagandu fašismu. Rv

4 0
možnosti

Bohužel to vše vyplývá z toho, že moc se dostává do rukou nikým nevolených nýmandů a lidí, kteří by jinak byli na okraji společnosti. Bohužel za to může i slabost a bezduchost politiků a podepisují se na to šílenou měrou i novináři. Taková Gretha se má někde zalezlé léčit a ne být zvaná nejvyššími politiky aby hovořila v parlamentech, OSN a jinde. To samé ty jiná obskurní hnutí, radši ani nejmenovat.

4 0
možnosti

J82i31ř15í 93N37o30v57á47k

12. 6. 2021 19:37

Nějak tomu nerozumím. Včera a předevčírem jsem zde dostal dva bany za naprosto nevinná vyjádření a dnes tu píší, že korektnost přináší pokrytectví. Proto si dovolím vyjádřit svůj názor, že na idnes jsou pokrytci nejvyšší úrovně.

1 0
možnosti
Foto

. .idnes mají k dobru, že zde umožňují diskuse. Některé jsou i hloupé, za hranou, sprosté od anonymů. Ty je třeba někdy korigovat. . . :-/

0 0
možnosti

P97e20t61r 55T97i84n25k39a

12. 6. 2021 18:10

V USA by autor takového článku skončil výpovědí ze zaměstnání, blokací účtů na sociálních sítí a pronásledováním rasisty ze spolků jako je třeba BLM.

13 0
možnosti

S tím se nedá nesouhlasit, dobrý komentářR^.

13 0
možnosti
Foto

Pomáda je můj kultovní film mého mládí. Ano, asi je trochu sexistický, ale to je přeci na něm to, co z něj udělalo evergreen. Až budou filmaři točit filmy, které nebudou nikoho pohoršovat, tak to budou filmy, na které se nebude nikdo dívat. v Čechách myslím máme toto téma dávno jasné - krásný film s Hugo Haasem Mravnost nade vše - nebo si necháme vnutit tu zatracenou sterilní pseudokoreknost?

8 0
možnosti