Diskuze

I vrazi jsou lidé, nikdy jsem se nad ně nepovyšoval, říkával Jiří Markovič

Pro Jiřího Markoviče, legendu české kriminalistiky, ani pachatelé nejbrutálnějších zločinů nikdy nepřestali být lidmi, a proto mu často řekli víc než jiným. 20. října 2022 slavný vyšetřovatel ve věku 79 let zemřel. Přečtěte si jeden z jeho posledních rozhovorů z roku 2020, který poskytl MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Profesional.Chapem,ze sa na vrahov pozera trochu inak,ako laik,ale predsa : Nech je vrah akykolvek chudak,nech mal akekolvek detstvo a podobne "polahcujuce okolnosti",co jeho obete a ich pribuzni??? Ich vrah pripravil o to najcennejsie,o zivot a ich pribuznym spôsobil strasnu bolest a traumu na cely zivot.Tito ludia si zasluzia vidiet vraha visiet.Ked pre nic ine,tak aspon preto,aby nestratili vieru v spravodlivost.Musi byt pre nich strasne pocuvat na sude,ako vraha "ospravedlnuju" znalci,musi byt pre nich strasne,vidiet,ze niekedy vrah ani nejde do väzenia,pretoze "za to nemôze"...

1 0
možnosti

P29e89t43r 67Ž22á42k

24. 10. 2020 20:19

příští týden dovča, tak zakoupeno a stáhnuto. jsem zvědavý co tam bude jinak než na různých webech.

akorát si nedokážu představit nájemné vrahy jako lidi. chápu že vidí lidi u tzv. domácích zabijaček, vražd v afektu. tam je někdy rozdíl od "nevraha" jenom v řádu sekund a např. v tom, že někdo měl blíž nůž a někdo skříň do který si ve vzteku bouchnul. dost lidí bylo někdy krok od průseru a blíž k tý skříni. ale vidět člověka v někom, kdo má zabíjení jako "koníčka", dělá to úmyslně?

0 0
možnosti
Foto

Skvele cteni - mohlo byt delsi.

19 0
možnosti
RM

Jestli jste nečetl ty jeho dvě knihy, vřele doporučuji.

0 0
možnosti