Diskuze

Radnice ubránila pro centrum Zlína alespoň několik poštovních přepážek

Přestože se má hlavní pošta ve Zlíně příští rok stěhovat z náměstí Míru do baťovského areálu, centrum města bez poštovních služeb nakonec nezůstane. Mělo by zde zůstat alespoň pár přepážek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pošta č.1 byla původně v budově dnešního magistrátu, nic, ale opravdu nic nového pod sluncem ... Vstup byl z Bartošovy ulice. Protostory docela malé, ale stačilo to. Poskytovaly se tam všechny služby, včetně podeje balíků. Ty pak odváželo poštovní auto na nádraží, resp. na kusou kolej vedle dnešního Benešova nábřeží, kde stály železniční poštovní vozy, jimiž se balíky přepravovaly. Ráno přijely z Přerova/Otrokovic, večer se pak vracely do Přerova.

Na poště člověk tráví několik minut, tam nepotřebuje mít nějaký "komfort". Spíš jde o to, aby tam bylo odpovídající sociální zázemí pro zaměstnance.

Pošta číslo 2, původně s nepřetržitým provozem, byla u autobusového nádraží.  Po zřízení "nové pošty" na Náměstí Míru se zrušila.

Takže se vracíme do doby před více než 40 lety ...

3 0
možnosti

Zloději-"developeři" komplikuji život lidem v celé ČR. Nový Únor to srovná!![>-]!!

2 4
možnosti

Nějak tomu nerozumím. Pošta ještě funguje. Od severní strany visí nepřehlédnutelná nabídka k pronájmu prostor.

0 1
možnosti
Foto

J75a31n 84A76d83l26e49r

3. 12. 2012 13:18

Tož a fčil všichni HRR! na ubohé dvě až čtyři přepážky v centru. Bude mela, fronty, nadávky (až dotyční zjistí, že dopis do vlastních rukou se vydává o kilometr dále) a nervíky. ....... Вот прогресс.

1 2
možnosti

No to je sila. Ted kazdy z centra dojde pesky, ale do Svitu a zpet to zabere o hodne vic casu. Prepazky nic moc neresi, bo si tam stejne clovek vetsinou chodi pro dorucena psani a ta budou na hlavni.

1 1
možnosti
Foto

Jenže do toho centra se zase každý musí nějak dostat, ne? Tak prostě popojede o dvě zastávky dál, nebo vystoupí dřív. To je křiku, jako kdyby ten svitovský areál byl nejmíň v Malenovicích.

3 2
možnosti

Dobrá zpráva, otázkou je, zda nebude pošta imrvere přecpaná když zbudou jen 4 přepážky.:-/

1 0
možnosti

Budou tam obrovské fronty.

0 1
možnosti