Muž tloukl matku s dcerami pěstí a jednou jim vyhrožoval se sekerou v ruce. Ilustrační foto

Muž tloukl matku s dcerami pěstí a jednou jim vyhrožoval se sekerou v ruce. Ilustrační foto | foto: Profimedia.cz

Násilník žádal po ženách, aby chodily nahé jako on

  • 29
Policie rozšířila obvinění bizarního násilníka z Plzně. Nejprve ho vinila jen kvůli dvěma prostitutkám, které donutil k modlitbě a pak znásilnil. Nyní zjistila, že ještě týral ženu spolu s její devíti- a patnáctiletou dcerou. Ubytoval je u sebe, ale mlátil je a nutil chodit nahé.

Na podivné praktiky muže z bytu v ulici U sv. Rocha upozornily dvě prostitutky. Na policii nezávisle na sobě vypověděly, že je dvaačtyřicetiletý muž vzal k sobě. Tam se musely svléknout a muž je s břitvou v ruce nutil, aby se oholily. Když odříkaly modlitbu, čekalo je znásilnění. - více zde

Vzhledem k tomu, že muž byl za podobné činy dříve už třikrát trestán, policisté předpokládali, že obětí bylo více. Nyní zjistili, že násilník u sebe vloni na podzim ubytoval dvaačtyřicetiletou ženu a její dvě dcery. 

"Všechny tři zažily opravdové peklo," uvedli mluvčí plzeňské policie Jaroslav Ibehej a Michaela Altmannová.

Muž se podle kriminalistů nejprve pokusil ženu znásilnit, ale po příchodu starší dcery od toho ustoupil. Nutil ale všechny tři, aby chodily nahé jako on a oholily se. Když odmítly, hrozil jim násilím a vyhozením z bytu. "Jednou vzal dokonce na matku a starší dceru sekeru a křičel, že je rozčtvrtí," popsali jeden z útoků policisté.

"Během krátkého pobytu žen v jeho bytě bylo na denním pořádku, že před nimi onanoval. Jednou v noci všechny tři vzbudil. Uviděly, že jejich ‚hostitel‘ není v bytě sám. Přivedl si totiž domů prostitutku a ony musely sledovat, jak s kněžkou lásky souloží," uvedli mluvčí.

Když starší dívce došla na konci listopadu trpělivost a řekla násilníkovi, že nebude poslouchat jeho příkazy, fyzicky ji napadl. Tloukl ji tak dlouho, až upadla do bezvědomí. Dodnes musí s následky napadení navštěvovat lékaře.

Policie proto dvaačtyřicetiletému muži k původnímu znásilnění přidala celý seznam dalších obvinění. Měl se dopustit pokusu o znásilnění, vydírání, násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci, ohrožování mravní výchovy mládeže a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu.


Video