Diskuze

V Bohnicích opakovaně znásilnil dítě. Musí mu zaplatit 150 tisíc korun

Vrchní soud v Praze ve čtvrtek zvýšil odškodnění pro dítě s poruchou autistického spektra, které bylo při hospitalizaci v Psychiatrické nemocnici Bohnice opakovaně znásilněno jedním z mladistvých pacientů. Pachatel měl původně oběti zaplatit 75 tisíc, částku však Ústavní soud označil za příliš nízkou. Nyní soudci přiznali rodině dítěte dvojnásobek, tedy 150 tisíc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A84l57e45s 43N88o59v44a92k

25. 12. 2021 13:59

Jak říkával na odpoleších jeden český soudce odsouzený za korupci..."jó dostat se tak na Vrchní soud, tam už se berou miliony" :-/

0 0
možnosti

Ceska justicni mafie si vytvorila stat ve state.

Ceska republika potrebuje raznou a zasadni reformu justice po vzoru Polska !

0 0
možnosti

T55o89m30á88š 74H28a27a57s

17. 12. 2021 15:57

Tak Bohnice, jo? A pamatujete si na nedávnou kauzu zrušení dpl Opařany? Asi před rokem jsem poznal kamaráda mého syna, je mu 11, kterého tam poslali kvůli "adhd" (podle mě je to normální, trochu živější kluk) na 3(!) měsíce. No, když mi vyprávěl, co tam zažil, a to nejen od ostatních dětí, ale i od personálu, udělalo se mi dost nevolno. A to nemluvím o dopování tlumícími léky a antidepresivy.. Fakt je ten kluk úplně v pohodě, dost se kámošíme, ale jestli mu to něco dalo, tak zejména trauma. Dost mě zklamalo, že Opařany nezrušili. :-(

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Naprosto ubohé rozhodnutí soudu.

0 0
možnosti

Je smutné, že maminka toho "chlapce" souhlasila s jeho umístěním do léčebny a nevěnovala se dostatečně jak je s ním zacházeno. Takhle z něj bude duševní mrzák celý život. Rád bych se mýlil.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

síce trošku mimo hlavnej témy, ale to je ťažké.. keby ho dali na dievčenské oddelenie, zase by bolo zle, že má penis

0 0
možnosti

měli ho dát s malými chlapci - ti by ho brali jako staršího kamaráda, a on se na ně klidně mohl dívat jako dívka na malé kluky, proč by nemohli být pohromadě na pokoji

2 0
možnosti

Další důkaz toho, co za pavědu je psychiatrie. Tohle se jim děje přímo pod nosem a tzv. odborníci na lidskou psýché si ničeho zvláštního nevšimnou, vše běží dál a vše je normální - obrací se mi žaludek. Potrestaní měli být nejen samotní pachatelé, ale i pachatelé z řad "lékařů", kteří předstíráním kompetentnosti spolu s autoritou bílého pláště vytvořili mylný dojem, že jim rodiče mohou své děti svěřit!

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Podle článku mám dojem, že není podstatná chlapcova nevyjasněná sexualita; ale to, že 12leté subtilní dítě bylo na pokoji s pubertálními násilníky. Měli ho dát na pokoj s mladšími chlapci.

4 0
možnosti
Foto

D68a21v22i26d 18R33i54e49s58z

16. 12. 2021 22:14

A ja bych vedel co s pachatelem...

0 2
možnosti

To by mě zajímalo, co byste chtěl udělat nemocnému dítěti. I ten pachatel byl v té nemocnici, protože potřeboval pomoc.

4 1
možnosti

Kdyby byl v klecovém lůžku tak nikoho neznásilňuje.

3 0
možnosti

tohle by nejspíš nebyl pacient pro "klecový odchov" ani v dobách minulých, ale kdo může nechat na pokoji teenagera se sklony k sexuální agresi s transsexuálním autistou?

10 0
možnosti