Diskuze

Odvolací soud dal Rathovi šanci získat odškodnění za „vláčení“ v poutech

David Rath může vysoudit satisfakci za to, že jej eskorta k soudu vodila spoutaného. Odvolací Městský soud v Praze ve středu částečně potvrdil zamítnutí Rathovy žaloby, avšak pasáž týkající se „vláčení“ v poutech zrušil a musí o něm znovu rozhodnout první instance.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pouta nejsou tou pravou příčinou jeho poklesu na dno morálního bahna!

0 0
možnosti
AK

trapnost nad trapnost - nejenže Rath je trapák, ale i čeští soudci jsou trapáci - už tu totiž nejde o spravedlnost, ale o pouhé teoretické náhledy na výklady práva ... a to zpravidla znamená konec hledání spravedlnosti

2 0
možnosti
MB

Ted já neznám předpisy, ale pokud u soudu vidím vystupovat vězně z vězeňských dopravních prostředků, mají vždy na rukou pouta.

A D. Ratha víc dehonestuje jeho chování než pouta.

4 0
možnosti
PV

Ať si klidně odškodný vysoudí, vidět tohohle hnusáka v klepetech za to stálo. Navíc, v krimu si ty prachy stejně neužije, a zdá se že pomocí průtahů se snaží zajistit si doživotí.

0 0
možnosti
JD

Víš co Davide, teď můžeš zažalovat i mě: dvakrát jsem měl tu smůlu, že jsem se s tebou potkal. Pokaždý jsi byl ožralej, nechutnej, otravoval jsi ženský. Tvoje chování bylo tak odporný, že tě dokonce číšník musel vyhodit z hospody, která byla v jedné s tvých vlastních nemovitostí. Takže podle me jsi obyčejněj špinavej zm#d.

2 0
možnosti
Foto

K17a53r65e12l 47Z61e36m45a61n

18. 10. 2017 13:29

To je v pohode, danovy poplatnik to kdyztak zatahne R^

1 0
možnosti
AL

My zase požadujem kompenzaci za to, že naši spilečnost dehonestovalo chování tohoto člověka. Spravila by to krabice od vína.

3 0
možnosti
DD

D13a28v52i89d 70D17u17š24e88k

18. 10. 2017 13:29

V pondělí Rathovi začíná "nový" proces u středočeského krajského soudu.

To by mohlo být rychlé.

1 0
možnosti
VK

Hlavní svědek který spolupracuje je snad důkaz tak ho zavřete.

0 0
možnosti
VM

spolupracující obviněná prohlásila, že se s Rathem nikdy nesetkala, a jen je přesvědčená, že o úplatcích nejspíš musel vědět. To moc velký důkaz není, Rathova vina stojí a padá na odposleších.

0 0
možnosti