- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Troška soudnosti by Ti neškodila. To, že z Tebe je momentálně umělá mediální hvězda, ještě neznamená, že máš patent na rozum. Naše české babičky dokážou to co ty uvařit leckdy mnohem levněji a lépe. A už vůbec nemluvím o tom, že to v tvém pořadu leckdy zavání lacinou předělávkou původních receptů, nebo dokonce vypůjčováním si receptů z našich tradičních kuchařek. Připomíná mi to přístup Haliny Pawlovské, která kudy chodí, tudy mrská výroky slavných,které sileckdy nestoudně vmýšlí, nebo je přisuzuje úplně někomu jinému, než kdo to řekl a klidně Vám na to řekne -ať mi někdo dokáže, že to dotyčný neřekl. Holt když je někdo dostatečně drzý a nestoudný,může se prosadit třeba v televizi. Chceli ale poučovat celý národ,může se mu stát, že si někdo dá tu práci a z té drzosti a lži ho usvědčí.
Ale ve finále MS 2006 nepadl gol v poslední minutě, ale rozhodlo se na penalty...
jinak jeho pořád už se mi moc nelíbí, když to bylo jen o italské kuchyni, rád jsem se podíval, když se tam teď točí všechny možné kuchyně, nebaví mě to a když se začal montovat do naší svíčkové, tak u mě defacto skončil:-) Trochu to zachráňuje tím, že je Sparťan
bunky, proc je Ceska kuchyne tak ve svete vyhlasena - mam pribuzne kteri se diky nasi narodni kuchyni vypracovali a do jejich restauraci v zahranici chodi stale mnoho zakazniku... nebo je to dalsi makrteningovy tah pana kuchare - protoze tyto porady jsou zase jen o penezich a nicem jinem....
Srovnej si tradiční českou kuchyni a to, co se denně podávalo v podnikovkách a veřejných jídelnách. Aneb s UHO, UBO a UŠO na věčné časy...
Jsou kuchari, kteri se ucili 6 let - hotelove skoly, vysoke skoly, potom kulinarske olympiady, souteze ... a do TV to nedotahli. V televizi musis byt predevsim herec . Co upatlas na varici uz tak dulezite neni.
proč je tam Pohlreich, když de facto vlastní show vyloženě "jak vařit" nemá?
zradil jsem svoji vlast roku 1987 a uprchl za pozlátkem západu. Jsem známý jedlík,hlavně u piva,ale když jsem se po revoluci přijel podívat a dal si v hospodě s kamarádama u piva pivní sýr, který jsem vždycky jedl,nemohl jsem to ani dokončit....Zkrátka něco na tom je ,cizincům naše jídlo taky chutná většinou jen ze zvědavosti a ze zdvořilosti. Ted jezdím do ČR častěji,ale přijde mi ,že ve většině hospod se snad servíruje jídlo z jedné velké vývařovny...
A proto si zásadně vařím doma...
NE KOMUNISTI ALE ODPAD Z EVROPSKÉ UNIE NÁM NIČÍ CHUŤOVÉ BUŇKY KDY SE ZA KOMOUŠŮ PRODÁVALY ŠPEKÁČKY BEZ KOUSKU MASA NEBO SI ZKUSTE POVĚSIT ŠIŠKU TURISTY DO ŠPAJZU A TO NEMLUVIM O KONZERVÁCH
no mam tak trosku strach ze talos mluvil o tom... o spekacku, turistaku a konzervach :-D ale tys to asi nepochopil. Ale to nevadi, nekde musi byt raj plny poctivych konzerv a trvanlivych salamu :-)
pomlouvat českou kuchyn..
Ale no tak, Jirko Babico
Kolem roku 1960 přistál jeden Ital v Ruzyni na letišti s vojenským letadlem, neb ztratil orientaci přes Alpy. Když vylezl byl zděšen. Byl doma inforován, že v daném případě mu komunisti budto uříznou hlavu, nebo bud lynčován