Diskuze

Krasobruslaři Dušková a Bidař jsou na svém zatím životním MS jedenáctí

Sportovní dvojice Anna Dušková a Martin Bidař si na krasobruslařském mistrovství světa polepšila o další dvě příčky až na 11. místo a při druhé sezoně mezi dospělými zaznamenala svůj zatím nejlepší výsledek na světové akci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EG

Volná jízda našeho páru byla moc hezká, měli tam pouze drobnou chybku, což byli jedni z mála s takto dobře odjetou volnou. Aliona a Bruno byli naprosto neskuteční, stejně jako 3. pár, kdy se Vanessa neuvěřitelně zatla po ošklivém pádu a s Morganem měli úžasnou jízdu.

0 0
možnosti
MN

Gratulace jedněm z nejsympatičtějších českých sportovců R^

Jako laika by mě jen zajímalo v čem ztrácí na ty nejlepší páry světa. Komentátoři, včetně odborníků, vždy říkají, že je jejich jízda postavená stejně jako u absolutní špičky, obtížnost mají mít nejvyšší možnou, chyby neudělají....a přesto mají nakonec o třetinu bodů méně než vítěz :-)

Vydržet mládeži, vydržet a ono to jednou cinkne. Anička je úžasná, sálá z ní neskutečná pozitivní energie. Martin by se mohl též trochu pousmát, ať jdou rozhodčí ženy do kolen :-)

0 0
možnosti
DH

Jejich jízda je postavená stejně jako u absolutní špičky, ale ještě není tak zajetá. Je potřeba, aby všechny prvky měli v plusových hodnotách a to hodně plusových. Ještě potřebují nacvičit obtížnější zvedačky a pak zapracovat na uměleckém projevu. Pokud se znovu podíváte na jízdu Aliony a Bruna, tak Bruno například zvedá partnerku jednou rukou...

Oba jsou velmi mladí a pracovití, takže pokud bude zdraví přát, tak určitě vše natrénují. Jsou velký příslib pro české krasobruslení :-)

0 0
možnosti