Diskuze

OSN zpřísnila sankce proti Pchjongjangu, trestá ho za jaderný test

Rada bezpečnosti OSN schválila rezoluci, podle které veškeré zásilky mířící do Pchjongjangu i ven mají procházet důkladnou kontrolou, řadu severokorejských obchodníků navíc postihne embargo. Zpřísnění mezinárodních sankcí je odvetou za lednový test, kdy KLDR podle svých slov odpálila vodíkovou bombu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co S Korea podtřebuje, přiváží přes čínskou hranici. Sankce jsou jen prázné gesto.

0 0
možnosti

Ti severokorejci si z toho opravdu budou dělat těžkou hlavu. To by toho Kima nebo jak se ten potentát jmenuje, musel někdo oddělat.

0 1
možnosti

Proč tam máme velvyslanectví. Co tam dělají je mi záhadou.

4 0
možnosti

podporujeme tamni rudy rezim, tradice, zeman..

rusko, cina, severni korea, vsjo ravnoRv

3 7
možnosti

M26a97r76i73e 85M84a71l13a

2. 3. 2016 17:19

Americká armáda provedla v noci na pátek test mezikontinentální balistické rakety Minuteman III, která vzlétla z kalifornské letecké základny a dopadla v jižním Tichomoří. Podle agentury Reuters tak chtějí USA ukázat spolehlivost svého jaderného arzenálu v době, kdy vzrůstá vojenské napětí se zeměmi jako Rusko a Severní Korea. Náměstek ministra obrany Robert Work řekl, že USA uskutečnily od ledna 2011 nejméně 15 podobných testů s cílem vzkázat strategickým konkurentům, jako jsou Rusko, Čína a KLDR, že Washington má účinný jaderný arzenál. "Přesně z tohoto důvodu to děláme," řekl podle Reuters na základně Work novinářům.

ČT 24.

Tak já nevím má OSN pro všechny jeden metr, nebo pro každý stát extra. :-P

10 9
možnosti

Táák a teď dostaneš lekci od zdejší úderky za to, že nerozeznáš obranou raketu od útočné, která neumí humanitárně zasáhnout cíl.

5 1
možnosti

J56i96ř63í 62N63o23s77e91k

2. 3. 2016 17:09

moc to teda nesleduju...jen mi vrtá hlavou proč nejsou žádný sankce vůči SA kvůli lidským právům...nebo jsou?

5 4
možnosti

proc by mely byt - sa snad sve obyvatelstvo masove vyvrazduje a drzi je ve vyhlazovacich lagrech jako to dela rude severni korea8-o sa snad ma jaderne zbrane a hrozi sousednim statum jejich vyhlazenim8-o

10 3
možnosti

bolsevicka severni korea se za tento "trest" prohyba smichy, mila osnRv

2 8
možnosti