Diskuze

Slovinsko odložilo zpřísnění. Projíždějící zatím nemusí prokázat bezinfekčnost

Čeští turisté mohou ještě týden přejíždět přes Slovinsko bez potvrzení bezinfekčnosti. České ministerstvo zahraničí se slovinskou stranou vyjednalo prodloužení výjimky pro tranzit do neděle 29. srpna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"bezinfekčnost potvrzením o očkování, negativním testu nebo čerstvě prodělané nemoci"

Pokud mohou očkovaní přenášet deltu stejně snadno jako neočkovaní, nemůže být bráno očkování jako důkaz bezinfekčnosti. To samé i prodělaná nemoc. To že ji někdo prodělá neznamená, že je bezinfekční.

Pokud si chcete dál hrát tak jedině všichni na test. Který je stejně nepřesný. Komedie.

3 0
možnosti

P77e62t73r 58P28a81u79l97u78s

22. 8. 2021 11:47

Rymova bezinfekcnost, komedie trva :D Je o tom pekny film Invaze. Covidi jsou tam jak vymalovany :D Nastesti je nakonec Nicol Kidman porazi a slusny lidi zvitezej.

1 0
možnosti

Slovinsku radím se vyhnout nejen kvůli kontrolám na Covid, ale kvůli schválně nastavené dálniční známce.

0 0
možnosti
Foto

Nemusí kontrolovat bezinfekčnost, stačí, když kontrolují občanky. V sobotu na přechodu Dragonje z Chorvatska jsme stáli 4 hodiny.

0 0
možnosti

Přece nebudou bojovat proti kovidu, dokud jezdí hodně lidí - ideální zpřísnit na zimu. Vlk se nažere a koza zůstane celá :-)

2 0
možnosti

Musím uznat, že to odkloneni pozornosti od Karlových Varů kde roušky neměl nikdo, ani členové vlády, se Idnes povedl. Dát článek o tom, že lidi už kašlou na roušky i v obchodech a mhd, což se děje X týdnů, do Premium a nahnat tam placené covid trolly, aby to vypadalo, že lidi to chtějí nosit. Poněvadž když je to v nepremium, tak to pak vypadá přesně opacne. Čekám ještě strašení mutacema aby to bylo komplet PR pro nahubky.

5 0
možnosti