Od února bude v páteční Snídani s Novou vařit MasterChef Roman Staša

  • 2
Pořad Snídaně s Novou, který televize Nova vysílá každý všední den ráno, přichází s novinkou. Od února se jeho stálou posilou stane vítěz posledního ročníku kuchařské show MasterChef Česko Roman Staša. Každý pátek se od něj diváci dozvědí cenné kulinářské rady a těšit se mohou i na kuchařskou exhibici.

Býval jsem nesnesitelný magor, říká vítěz soutěže MasterChef Roman Staša

„Opravdu se moc těším. Bude to adrenalin a výzva vařit v přímém přenosu. Zároveň doufám, že nebudu vařit sám a při sledování Snídaně s Novou se ke mně přidají také divačky a diváci,“ přeje si Roman Staša.

Aby diváci mohli s vítězem MasterChef Česko vařit krok po kroku, bude každý čtvrtek, tedy den před vysíláním s Romanem Stašou, na webu NovaPlus.cz zveřejněn seznam potřebných ingrediencí.

„Spojení Romana Staši se Snídaní s Novou je logickým krokem. Chceme pro diváky to nejlepší, a to MasterChef Roman představuje. Snídaně s Novou je dlouhodobě nejoblíbenějším ranním pořadem v Česku. Stejně tak patřil Roman k nejoblíbenějším soutěžícím,“ uvedl k angažmá vítěze soutěže amatérských kuchařů ředitel zpravodajství a publicistiky televize Nova Kamil Houska.

„Po vítězství v MasterChefovi jsem si chvíli odpočinul a přemýšlel, kam se moje vaření bude ubírat dál. Když přišla nabídka z televize Nova, nebylo o čem přemýšlet,“ doplnil věčně rozesmátý sympaťák Roman Staša.

Diváci páteční Snídani s Novou mohou posílat fotografie z vaření přímo na facebookový profil pořadu a některé z nich budou v rámci vysílání zveřejněny.

Roman Staša se ve Snídani s Novou poprvé představí v pátek 5. února. Pořad plný aktuálních informací i zábavy začíná každý všední den ráno v 5 hodin a 55 minut.


Video