Diskuze

Politikaření se mi nelíbí, zaznívá od kněží. Většina však Duku podporuje

Dopis v němž stovka křesťanů vyzvala papeže Františka, aby neprodlužoval mandát pražskému arcibiskupovi Dominiku Dukovi, vyvolal ohlas i uvnitř katolické církve. Někteří čeští kněží se proti písemnosti ostře ohradili, jiní hájí právo signatářů na její odeslání a sami mají ke kardinálovi výhrady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Duka je přece jenom více vlastenec Než slouha Vatikánu

0 0
možnosti

Zklamáním je Czendlik protože nedokázal říct svůj názor alibista jeden hraje na všechny strany

0 0
možnosti
AR

Tato kauza není mezi lidmi vůbec rozšířena včetně katolíků. Jen média se tomu věnují, protože mají o čem psát.!!

4 0
možnosti
FH

"Postdok" Bierhanzl je absolventem studijního oboru, který nemá uplatnění v praktickém životě. Po absolvování doktorandského studia jsou často tito nezaměstnatelní absolventi vedeni dále jako studenti, "postdoci" kterým stát platí stipendium. Během tohoto studia se snaží na sebe upozornit a získat zaměstnání v nějaké neziskovce či pozici učitele na fakultě, která vychovává tolik "potřebné" odborníky. Takže se zviditelnil a časem uvidíme kde bude zaměstnám.

5 0
možnosti
JS

Marxisté a sluníčkáři se chovají obdobě jako fašisté, komunisté a nacisté, pokud nejste dnes uvědomělí a sluníčkoví, multikulti a nevím co ještě, tak Vás onálepkují dehonestují a zatím neuvězní, netýrají a posléze nepopraví, ale jejich přáním je, aby jinak smýšlející lidé už vymřeli. Co chtějí, únor 1948, proč.

8 0
možnosti
RT

Vážně chcete kritizovat za nálepkování a dehonestování, když sám určitou skupinu lidí, které vůbec neznáte, označíte za marxisty a "sluníčkáře", pro jejich odlišné názory? Nepřipadáte si hloupě?

0 0
možnosti
JS

Demonstrující mladí marxisté a klinika nemající žádnou úctu k čemukoliv. Lidé, kteří nedali tomuto státu žádnou přidanou hodnotu, jsou zvyklí prostě přijít a vzít si cokoliv ve jménu něčeho (dříve hákového kříže, rudé hvězdy, dnes ve jménu půlměsíce). To chtějí zase totalitu, jen ty jejich názory jsou správné, ostatní názory a lidi musíme trestat a dehonestovat. Tak asi budou tito lidé muset počkat až špatně smýšlející generace vymřou, jak píší a přejí si, aby se tak stalo nebo rovnou zprovozněte zase lágry a svět bude plný sluníčkově myslících lidí.

4 0
možnosti
SK

Proč se proboha na obsazení pražského biskupství ptají kněží někde ve Svitavách, v Brně, ve Vilémově nebo v Třebíči? Copak tam nemají ve svých diecézích svoje biskupy?

1 0
možnosti
MN

Docela sranda, kdo všechno zatím podepisuje tu petici - např. Robert Rosenberg(pornoherec), Debil kavárník, věcný kverulant a nakonec samotný Dominik Duka.

0 0
možnosti
VK

Tahle petice je zřejmě úplně beze smyslu. Spíše něco pro media, jinak na vyhození do koše.

1 0
možnosti
MK

Politiku dělá hlavně papež František, ale to nevadí, protože je to ta naše, multikulturní, levicová, kavárenská.

3 0
možnosti
VK

Tak s 12 migranty asi neděláme žádnou multikulturální politiku.

A kdo dělá levicovou politiku mi také není jasné. Myslíte třeba ČSSD, vždyť skoro vypadla z parlamentu a je to strana, která nedělá žádnoiu politiku, tam jde jen o funkce a vnitřní boje. Až bude z parlamentu pryč nic se nezmění.

Pavo-levé vidění je jen reziduum v m\slích našich lidí, jinde ve vyspělých zemích je každý schopný pochopit, např. že se vyplácejí důchody starým lidem, kteří už nemohou pracovat. ve světě s tím nikdo problém nemá.

0 0
možnosti
JP

Je to pouhý patolízal, na rozdíl od Vlka nemá zásady a charakter. Podporuje ho Klaus, Zeman...a to také hodně vypovídá. Měl by skončit.

1 14
možnosti