Diskuze

Třpytivá tajemství Laver Cupu. Přijedou hvězdy? Lístky jen pro honoraci?

Předražený přepychový cirkus pro snoby? Nebo jedinečná příležitost sledovat ostré klání opravdových tenisových machrů v naprosto nevšedním formátu? První ročník Laver Cupu, který se uskuteční v pražské O2 areně od 22. do 24. září, vyvolává salvu otázek, na něž se v posledních dnech a týdnech začínají objevovat odpovědi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

když si snobové chtějí zaplatit, ať si to koupí. Federer byl po Austrálii v dezolátním stavu a koupit zítra lístky - nikdo nemá jistotu, že uvidí jeho a Nadala. A pak je tu otázka celého toho podniku - jak se to pojme. Každý na to může nahlížet jinak, ale první jsou Grandslamy, potom Grandslamy a potom ještě Grandslamy. Už i ten DC je popelkou. Předpovídám, že nakonec bude hrát za Evropu Tsonga s Berdychem a za zbytek světa Isner, Pospíšil. Del Potro stopro zraněný.

0 1
možnosti
DD

Tenis a golf mají podobně organizované soutěže, hráči berou hromné peníze, jejich jména jsou celosvětově známá (vím ne u nás). Proč něco co skvěle funguje v Golfu a věřte že RC není exhibice, že je to skvělá akce s emocemi a úžasnými výkony. Proč něco takového by se nemohlo přenést do tenisu? Proč si myslíte že tomu rozumíte nejlíp?

0 0
možnosti
LD

Hraci budou po US Open a pro ne je a bude vzdy vrcholem hrani na grandslamech...Budou mozna hrat naplno ale to jeste nezmamena ze na 100%...Neverim tomu,sezona je dlouha a budou to spis brat jako spolecne setkani bez stresu a plneho soustredeni jako na grandslamech...Takze podle me to je exhibice zabalena jako ze do vazne akce....

1 0
možnosti
DD

Srovnání s golfem je na místě. Tam jsou také 4 velké turnaje, který každý chce vyhrát, ale RC je něco jiného. Nevím jestli se dá říci více, ale je to ohromná událost a vynikající golf.

Já se na golf prakticky nekoukám, radši ho hraju, ale RC je doopravdy něco jiného.

0 0
možnosti
LR

A fascinuje mě kolik lidí tady nechápe tu vstupenkovou politiku. Paklik pro 5 lidí, takže nejlevnější vstupenka vyjde 1 osobu na jeden programový blok na nějakých 900 číč už je docela v klidu cifra

0 0
možnosti
LR

Listky očekávám ve stylu MS v hokeji. 8:00:00 začínal prodej a 8:00:23 byly vyprodane dolní patra na nejatraktivnější duel ČR - Kanada tak, že se nedostalo ani na prvního ve frontě před arenou

0 0
možnosti
MU

Ne, opravdu me tyhle exhibice absolutne nezajimaji.

0 0
možnosti
JF

To je dobre, aspon je vetsi sance na listky :-)

0 0
možnosti
RM

Já to nepochopil s tou divokou kartou pro Berdycha, který by měl být dle autora teď v ideální sestavě. WTF? To jako úlitba domácímu hráči? "Teď" by v ideální sestavě byl místo něj nejspíš Dimitrov, následovaný Tsongou a Goffinem.

1 0
možnosti
JK

J92i41ř17í 67K52v82ě45š

23. 2. 2017 14:39

V ideální sestavě pro českého fanouška určitě. Je pochopitelné, že se o to pořadatelé snaží a Tom je hráč nejužší špičky, takže by jeho nominace nebyla nesmyslná.

1 1
možnosti
JN

J32a27n 73N80o37v46ý

23. 2. 2017 13:57

Nejhorší lístky za 4500? Jako sednout si pod střechu a nevidět skoro hráče, natož míček, to se určitě vyplatí. I tak si myslím, že bude vyprodáno, přijede asi dost lidí ze zahraničí, pro které to není tak velká suma, a i tady se najde hodně komediantů, kteří se budou chtít blýsknout, že byli na Federerovi a připadat si jako "honorace".

0 3
možnosti
JM

Já se už blýsknul před deseti lety, že jsem byl na Federerovi. Při baráži Davis cupu. Mám splněno. ;-)

0 0
možnosti

J84a33k90u47b 74Č92u97b28a

23. 2. 2017 13:47

;-DPrvní klíčové slovo pod článkem je cirkus

3 0
možnosti
Foto

teď už jenom zbývá, aby to vysílala O2...

1 0
možnosti