Pomocí audioknihy nahlédnete do světa mužů s vařečkou v ruce. Do kuchyní, které jedou na plný plyn. Šéfkuchař Anthony Bourdain předvádí čirou radost z přípravy kvalitního pokrmu na profesionální úrovni. Díky němu poznáte, jak to vypadá a voní v rámusící a syčící kuchyni velkoměstské restaurace.
Akčně vás zasvětí do žargonu a černého humoru, jaký lze zaslechnout v předních kuchařských liniích. Začíná svým prvním kulinářským zážitkem a přes školní léta se konečně dostává do opravdové kuchyně.
Poskytuje internetový obchod TympanumSkvělý zdroj dobrých audioknih na CD i ke stažení. |
S tím přichází i historky, z nichž tuhne úsměv na rtech, aby se posluchač za chvilku nezřízeně rozesmál. Víte například, proč si nedávat v pondělí v restauraci rybu?
Pokud si titul pořídíte na CD, můžete se těšit i na speciální booklet. V něm nechybí některé autorovy recepty ani místo pro vaše poznámky. Svoje vaření si tak můžete náležitě zpestřit.
Audioknihu čte Otakar Brousek.