iDNES Premium přednostní prodej vstupenek

KINDERLAND 2023 BEROUN Největší pohádkový festival

Letní kino Na Kaplance, Beroun (mapa)

Sobota 15. 7. 2023 Začátek akce v 10:00

Upozornění bylo nastaveno

PŘEDNOSTNÍ PRODEJ UKONČEN Přednostní prodej již skončil, ale vstupenky jsou stále k dispozici ve veřejném prodeji.

Ať už vám žádná akce neuteče Pravidelně vám pošleme e-mail s novými předprodeji v dané kategorii. Výběr hlídaných kategorií nastavíte zde.
Zaklikněte sledování a my vám pošleme zprávu, až se objeví něco zajímavého!

Sdílet přednostní prodej s přáteli

KINDERLAND 2023 BEROUN
První ročník největšího pohádkového festivalu v Berouně!
KINDERLAND - místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo!  A nejen to, čeká je celodenní animační program, spoustu zpívání a hlavně tancování s jejich oblíbenci zLedového Království,  Tlapkové Patroly, Mimoňů, Šmoulů, Mickey a Minnie, Tom & Jerry a dalšími!

S každým se budete moci zdarma  vyfotit u fotostěny. Vysoutěžit si sladkou odměnu.  Vyzkoušet si dětskou dílničku  nebo si od naší profesionální makeup artistky nechat namalovat na obličej nějakou hezkou masku. A pokud vám během akce vyhládne, můžete si na něčem pochutnat v gastrozóně .

Celým programem vás pak provede náš profesionální moderátor.  

Děti, které nedovršily věku 3 let zdarma bez vstupenky, každý jiný návštěvník musí mít platnou vstupenku, cena vstupenek je shodná pro děti i dospělé.

RODINNÁ VSTUPENKA
umožňuje společný vstup dvou dospělých a dvou dětí, za dítě se pro tyto účely považuje návštěvník, který nedovršil věku 15 let

Tým HappyKid!  

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal anebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
všechny vstupenky jsou na stání / slevy NE / bezbariérový přístup NEUVEDENO

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky

Kde se koná akce?

Letní kino, Na Kaplance, Beroun

Zobrazit mapu
1

Aktivujte si předplatné

Pro přístup k přednostním prodejům potřebujete aktivní předplatné iDNES Premium. Nakupovat přednostně můžete s měsíčním i ročním přístupem.

2

Sledujte iDNES.cz jak jste zvyklí

Seznam zajímavých akcí najdete přímo na iDNES.cz nebo vás na ně upozorníme e-mailem.

3

Nikam nemusíte

Vstupenky nakupujete přednostně přímo na iDNES.cz. Nemusíte nikam chodit ani si zakládat další účet. Zároveň pohodlně nakoupíte ze všech zařízení.

4

Vstupenky v e-mailu

Vstupenky a potvrzení o jejich zakoupení vám pošleme přímo do e-mailu.

  • Co je iDNES Premium?

    Jediné předplatné díky kterému získáte přístup k prémiovému obsahu 3 zpravodajských webů iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz. A navíc exkluzivní výhody u našich partnerů.

  • Jak mohu uhradit platbu za předplatné?

    Předplatné můžete uhradit platební kartou či online bankovním převodem.

  • Jak se mohu účastnit předprodeje vstupenek?

    Stačí kliknout na tlačítko v článku o přednostním prodeji. Otevře se Vám okno u partnera Ticketportal a můžete automaticky v přednostním prodeji nakupovat. Po výběru místa se Vaše lístky objeví v košíku. Zde už si vybíráte způsob doručení vstupenky a zaplacení. Digitální vstupenka Vám dorazí na e-mailovou adresu, kterou používáte pro svůj iDNES účet. V případě jakýchkoli problémů s nákupem napište na help@ticketportal.cz.

  • Když si hlídám koncert přes Hlídací kočku, za jak dlouho dostanu vědět o přednostním nákupu?

    Pokud si hlídáte konkrétní přednostní nákup, dostanete vědět zhruba do 10 minut před startem prodeje. Pokud si hlídáte interpreta nebo kapelu, o přednostním nákupu se dozvíte hnedka s jeho oznámením a pak i s prodejem.

  • Jak se stát členem?

    Pokud ještě nemáte vytvořen uživatelský účet, pokračujte jeho vytvořením a aktivací služby ZDE. Pokud už iDNES účet máte, stačí se přihlásit do svého profilu. Tam už na vás bude čekat možnost aktivovat si iDNES Premium. Přihlásit se.

  • Kolik stojí předplatné iDNES Premium?

    Nabízíme 3 tarify. Měsíční, roční a dvouleté předplatné. Při zakoupení ročního tarifu získáte 2 měsíce zdarma. Při zakoupení dvouletého tarifu získáte 5 měsíců zdarma. Aktuální ceny najdete vždy v našem ceníku.

  • Co dělat, když mi v přednostním prodeji z jakéhokoli důvodu neprojde platba?

    V tom případě se již nedostanete do nákupu znovu přes zlaté tlačítko, protože systém bude hlásit, že jste vstupenky již nakoupili. Jděte ale na www.ticketportal.cz. Tam budete přihlášení pod stejným e-mailem, do kterým máte účet na iDNES Premium. Dále na stránce otevřete Můj účet a dále Moje objednávky. Nedokončený nákup vstupenek uvidíte zde a můžete platbu úspěšně dokončit.

  • Kde si stáhnu e-vstupenky, když už je to dlouho od nákupu?

    Přihlaste se na www.ticketportal.cz pomocí stejného e-mailu, který používáte na iDNES Premium (pokud nemáte heslo, nechte si ho na ten e-mail vygenerovat). Po přihlášení jděte do Můj účet a dále Moje objednávky. Svůj nákup zde najdete a můžete si stáhnout e-vstupenky.

Další aktuální předprodeje Nejen na tyto akce si může každý člen iDNES Premium koupit nejlepší místa v přeprodeji

  • 48 265přednostních vstupenek
  • 15 455předplatitelů nakoupilo
  • 269přednostních prodejů
iDNES Premium

Vaše údaje

Ověřovací kód uvidíte pouze se zapnutými obrázky
Přehrát kód z obrázku

S čím vám můžeme pomoci?

Zbývá 500 znaků.

Přečtěte si poučení o sbírání a ukládání informací, souvisejících s vaším dotazem.

Zpráva byla odeslána