K provozu Farmy Poříčí, jejímž spolumajitelem je Martin Plachý, přidala rodina ještě výrobu Kapří paštiky. Produkt vyvíjela hlavně Plachého sestra Markéta Kubálková (oba na snímku).
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštika vzniká v Kletečné na Pelhřimovsku. Maso i samotná konzerva projde lidem rukama při procesu výroby hned několikrát.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštiku podle Daniely Plaché z Farmy Poříčí (na snímku) neprodává jenom její obsah, ale rovněž obal. Proto byl k návrhu etikety přizván přední český designér Petr Novague. Obal paštiky loni získal prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Award.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštiku podle Daniely Plaché z Farmy Poříčí (na snímku) neprodává jenom její obsah, ale rovněž obal. Proto byl k návrhu etikety přizván přední český designér Petr Novague. Obal paštiky loni získal prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Award.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštika vzniká v Kletečné na Pelhřimovsku. Maso i samotná konzerva projde lidem rukama při procesu výroby hned několikrát.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštika vzniká v Kletečné na Pelhřimovsku. Maso i samotná konzerva projde lidem rukama při procesu výroby hned několikrát.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštika vzniká v Kletečné na Pelhřimovsku. Maso i samotná konzerva projde lidem rukama při procesu výroby hned několikrát.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapří paštika vzniká v Kletečné na Pelhřimovsku. Maso i samotná konzerva projde lidem rukama při procesu výroby hned několikrát.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA