náhledy
Fantazii se při servírování meze nekladou, ovšem všeho s mírou. Čokoládová ozdobička a lístek máty úplně stačí.
Autor: Prima TV
Čokoládu nechte rozpustit ve vodní lázni.
Autor: Prima TV
Do mísy rozbijte šest celých vajíček.
Autor: Prima TV
Ušlehejte je ruční metlou.
Autor: Prima TV
Ve druhé misce smíchejte změklé máslo a cukr.
Autor: Prima TV
Máslo s cukrem utřete a přidejte k němu rozšlehaná vajíčka.
Autor: Prima TV
Jakmile se hmota spojí, můžete přidat práškové kakao a opět pečlivě promíchejte.
Autor: Prima TV
Na vmíchání práškového kakaa do hmoty se vám asi lépe osvědčí vařečka.
Autor: Prima TV
Nakonec vmíchejte rozpuštěnou čokoládu a těsto je hotové.
Autor: Prima TV
Dno dortové formy pro jistotu (i když má tzv. nepřilnavý povrch) vystelte pečicím papírem.
Autor: Prima TV
Boky formy vymažte máslem.
Autor: Prima TV
Těsto nalijte do formy.
Autor: Prima TV
Povrch koláče uhlaďte.
Autor: Prima TV
A koláč může do trouby vyhřáté na 180 °C, zhruba na 25 až 30 minut.
Autor: Prima TV
Vanilkový lusk podélně rozřízněte.
Autor: Prima TV
Špičkou nože z útrob lusku stáhněte voňavá semínka a přidejte je k vychlazené smetaně na šlehání.
Autor: Prima TV
Šlehačku ochucenou vanilkovými semínky ušlehejte.
Autor: Prima TV
Na ozdobení si můžete připravit podobné ozdobičky, stačí cukrářský sáček naplněný rozpuštěnou čokoládou, kus pečicího papíru a pevná ruka.
Autor: Prima TV
Servírujte se šlehačkou ochucenou pravou vanilkou.
Autor: Prima TV
Bezlepkový čokoládový koláč se šlehačkou ochucenou pravou vanilkou a malinovou omáčkou
Autor: Prima TV
Pokud toužíte po přesném rozpisu ingrediencí, najdete ho po odvysílání pořadu na stránkách Primy.
Autor: Prima TV