iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Med je ideální na slazení nápojů, ovšem nesmí být horké, zničili byste prospěšné látky. A pozor, med je sladší než cukr, tak nepřeslaďte.
Autor:
Shutterstock
Blahodárný med patří mezi superpotraviny a neměl by chybět na žádném stole.
Autor:
Shutterstock
Z medu si můžete připravit i výborný čaj s ovocem, recept najdete v článku.
Autor:
Shutterstock
Zkuste si vyrobit medové mléko podle našeho receptu.
Autor:
Shutterstock
Není med jako med, je jich celá řada druhů a každý si může najít ten svůj. Případně si ho ochutit.
Autor:
Shutterstock
Květový med vzniká ze sladkého nektaru rostlin kvetoucích převážně na jaře.
Autor:
Shutterstock
Blahodárný med patří mezi superpotraviny. Obsahuje celou řadu vitaminů i minerálů.
Autor:
Shutterstock
Související články
Slaďte medem, posílíte imunitu. Na kašel si vyrobte medovo-cibulový sirup
Med do čaje? Raději do vychladlého, teplem ztrácí prospěšné enzymy, říká včelař
Premium
Meduňka a lipový květ. Manželé kořenáři prozrazují recept na nejlepší svařák
Premium
Med přímo od zdroje. Včelaře najdete i v Praze, úly mají nejen na střechách
Premium