iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Otřep strhnete plochým pilníčkem.
Marek Neuman
Chléb nebo bagetu s vypečenou kůrkou nejlépe uříznete zoubkovaným nožem.
Marek Neuman
Levné laserem tvarované nože brousit nelze.
Marek Neuman
Budete potřebovat obyčejný diamantový pilníček.
Marek Neuman
Teď už nezbývá než brousit zoubek po zoubku.
Marek Neuman
Že jsou zoubky nabroušené poznáte podle otřepu z druhé strany.
Marek Neuman
Související články
VIDEO: Sekáček na maso bruste jinak než nůž, aby se ostří nevylamovalo
VIDEO: Mezi brusnými kameny si můžete vybrat. Od levných až pro profíky
VIDEO: Tupou škrabku na zeleninu nevyhazujte. Nabrousíte ji za pár minut
Nůž do travní sekačky nabrousíte za pár minut, nemusí být ostrý jako nůž