iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Teď už nezbývá než brousit zoubek po zoubku.
Marek Neuman
Že jsou zoubky nabroušené poznáte podle otřepu z druhé strany.
Marek Neuman
Otřep strhnete plochým pilníčkem.
Marek Neuman
Chléb nebo bagetu s vypečenou kůrkou nejlépe uříznete zoubkovaným nožem.
Marek Neuman
Levné laserem tvarované nože brousit nelze.
Marek Neuman
Budete potřebovat obyčejný diamantový pilníček.
Marek Neuman
Související články
VIDEO: Sekáček na maso bruste jinak než nůž, aby se ostří nevylamovalo
VIDEO: Mezi brusnými kameny si můžete vybrat. Od levných až pro profíky
VIDEO: Tupou škrabku na zeleninu nevyhazujte. Nabrousíte ji za pár minut
Nůž do travní sekačky nabrousíte za pár minut, nemusí být ostrý jako nůž