náhledy
Zvlákňování kyseliny polymléčné. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Zvlákňování kyseliny polymléčné. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Radek Jirkovec doplňuje polymer kyseliny mléčné před jejím zvlákňováním. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Vědci z fakulty textilní Jiří Chvojka (vlevo) a fakulty strojní Petr Louda s novým materiálem z kyseliny polymléčné. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Vědci z fakulty textilní Jiří Chvojka (vlevo) a fakulty strojní Petr Louda s novým materiálem z kyseliny polymléčné. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Petr Louda ze strojní fakulty s lahvičkou, která je vyrobená z kyseliny polymléčné. (16. července 2021)
Autor: Technická univerzita v Liberci
Vědci z fakulty textilní Jiří Chvojka (vlevo) a fakulty strojní Petr Louda s novým materiálem z kyseliny polymléčné.
Autor: Technická univerzita v Liberci
Vědci z fakulty textilní Jiří Chvojka (vlevo) a fakulty strojní Petr Louda s novým materiálem z kyseliny polymléčné.
Autor: Technická univerzita v Liberci