náhledy
Ovoce, které lidé do moštárny přivezou, zahrádkáři pečlivě kontrolují.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Jablka je nejprve potřeba umýt a nadrtit.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Obvykle z jednoho metráku jablek vylisují 70 litrů moštu, letošní průměr je ale o 5 litrů horší.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
V Hulíně jeden den šťávu vylisují, do lahví ji stáčí druhý den.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Před plněním do lahví je potřeba mošt zahřát na osmdesát stupňů.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Před plněním do lahví je potřeba mošt zahřát na osmdesát stupňů.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Vedoucím moštárny v Hulíně je František Nehoda.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA