náhledy
Uplést šest pramenů není snadné. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kurz pečení vánočky provázel smích i chvíle hlubokého soustředění. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Uplést vánočku ze šesti pramenů je obtížná disciplína. Pro trénink mohou posloužit provázky. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Uplést vánočku ze šesti pramenů je obtížná disciplína. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Ingredience mají mít pokojovou teplotu. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kurzy pečení vede šéfcukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Šéfcukrářka Resortu Valachy Pavla Stoklasová vede kurzy pečení vánočky nebo valašských frgálů. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Na hotelu Galik ve Velkých Karlovicích se konal kurz pečení vánočky. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Válečky, z nichž se plete vánočka, mají být na koncích tenké, aby se daly zahnout pod okraj. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Po upečení se vánočky potírají tajnou směsí, jejímž základem je rozpuštěné máslo. Na snímku je Aneta Minarčíková z Resortu Valachy. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Po upečení se vánočky potírají tajnou směsí, základem je rozpuštěné máslo. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA
Kurz pečení vánočky provázel smích i chvíle hlubokého soustředění. (prosinec 2022)
Autor: Jan Salač MAFRA, MAFRA