iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Šéfkuchař Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích Pavel Václavík v Baťově nemocnici ve Zlíně
Autor:
Zdeněk Němec
,
MAFRA
Candát s jarními brambory od Pavla Václavíka
Autor:
Zdeněk Němec
,
MAFRA
Telecí plátky s quinoa salátem od Pavla Václavíka
Autor:
Zdeněk Němec
,
MAFRA
Pavel Václavík a jeho špaldové palačinky plněné kozím sýrem s čerstvou pažitkou sypané jarními výhonky
Autor:
Zdeněk Němec
,
MAFRA
Související články
Smažák i koblihy. Zdravá strava není priorita, zní z kuchyní v nemocnicích
Obezita není největší problém. Naopak, pacienty chceme vykrmit, říká odbornice
VIDEO: Odbornice ukázaly, jak by se mělo vařit pro pacienty. Souhlasíte?
Talíře v nemocnici zrušili. Z kuchyně k pacientům je to totiž do kopce