náhledy
Alena Koscelníková ve Zlíně vede kurzy pečení kváskového chleba.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Alena Koscelníková ve Zlíně vede kurzy pečení kváskového chleba.
Autor: Jan Salač, MAFRA
U domácího kváskového chleba víte přesně, z čeho je upečený, navíc vás vyjde výrazně levněji než kupovaný.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Ačkoliv u hrubé fáze hnětení je velkým pomocníkem kuchyňský robot, následně mají nezastupitelnou roli ruce.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Alena Koscelníková (vlevo) vede ve Zlíně kurzy pečení kváskového chleba.
Autor: Jan Salač, MAFRA
V ošatce těsto kyne před upečením.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Základem pro přípravu chleba je žitný kvásek.
Autor: Jan Salač, MAFRA