Kančí se šípkovou omáčkou a pajfalským knedlíkem vařeným v ubrousku ze Slavností sněženek.
Josef Vrážel
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Gastrofestival ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku přilákal tisíce návštěvníků (1. října 2016).
Autor: Jan Salač, MAFRA, MF DNES
Karlovský gastrofestival vyvrcholil soutěží o nejlepší valašský frgál.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Při Karlovském gastrofestivalu si vlastní frgál připravily stovky zájemců.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Amuse bouche jsou chutné jednohubky s vejcem, šneky a masem, které si přál kníže Alexej (hrál ho Josef Abrhám) ze snímku Konec starých časů.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Filmový základ neměl pouze dezert (vanilkové želé), který byl jako sladká tečka pojatý jako vybraná specialita hotelové kuchyně pro potěchu chuťových pohárků režiséra Menzela.
Josef Vrážel
Mezi šéfkuchaři ve střední Evropě, kteří získali michelinskou hvězdu je jediná žena, Eszter Palagyi. První říjnový víkend bude vařit na Karlovském gastrofestivalu.
archiv Eszter Palagyi
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA