náhledy
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Kančí se šípkovou omáčkou a pajfalským knedlíkem vařeným v ubrousku ze Slavností sněženek.
Autor: Josef Vrážel
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Gastrofestival ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku přilákal tisíce návštěvníků (1. října 2016).
Autor: Jan Salač, MAFRA, MF DNES
Karlovský gastrofestival vyvrcholil soutěží o nejlepší valašský frgál.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Při Karlovském gastrofestivalu si vlastní frgál připravily stovky zájemců.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival 2017 ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Amuse bouche jsou chutné jednohubky s vejcem, šneky a masem, které si přál kníže Alexej (hrál ho Josef Abrhám) ze snímku Konec starých časů.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Filmový základ neměl pouze dezert (vanilkové želé), který byl jako sladká tečka pojatý jako vybraná specialita hotelové kuchyně pro potěchu chuťových pohárků režiséra Menzela.
Autor: Josef Vrážel
Mezi šéfkuchaři ve střední Evropě, kteří získali michelinskou hvězdu je jediná žena, Eszter Palagyi. První říjnový víkend bude vařit na Karlovském gastrofestivalu.
Autor: archiv Eszter Palagyi