iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Vývojáři by to už uměli, a stále levněji. Ale výroba masa v laboratořích však vázne na tom, že o něj lidé nemají zájem.
Autor:
Profimedia.cz
Pátý srpen roku 2013 vešel do historie. Laboratorně vypěstované maso dalo vzniknout prvnímu hamburgeru. Ochutnaly ho expertky na jídlo Josh Schonwaldová a Hanni Ruetzlerová.
Autor:
Profimedia.cz
Profesor Mark Post odhaluje hamburger z umělého masa. Josh Schonwaldová se nechává překvapit.
Autor:
Profimedia.cz
Maso z laboratoře.
Autor:
Profimedia.cz
Vypadá to jako hamburger, ale nechutná to jako hamburger. Za jinou chuť umělého masa může absence tuku.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Vědci už umí vyrobit maso v laboratořích. Chutná však jinak a je drahé
Mileniálové se bojí sahat na maso. Obchody to stojí víc obalů
Přestaňte jíst psí maso, vyzývají úřady obyvatele Hanoje. Kvůli reputaci
Za dvacet let vystřídají většinu masa náhražky, chutnat budou prý opravdově