náhledy
Takhle vypadají střívka samotná, říká se jim pajata arrosto. Servírují-li se se špagetami, název zní rigatoni con la pajata.
Autor: Facebook Agustarello, Profimedia.cz
Takhle servírují rigatoni con la pajata v římské restauraci Augustarello.
Autor: Facebook Agustarello
Telecí střívka, krátké špagety, navrch sýr: rigatoni con la pajata
Autor: Facebook Agustarello
Agustarello je živá, lidová restuarace. Chodí se sem za dobrým jídlem, ne stresovat se etiketou.
Autor: Facebook Agustarello, Profimedia.cz
Agustarello je jednou z historických římských restaurací. A jednou z velmi mála, kde dostanete někdejší jídlo chudých.
Autor: Facebook Agustarello
Checchino je další vyhlášený podnik někdejší jateční čtvrti v Římě.
Autor: Profimedia.cz
Testaccio je čtvrtí masa.
Autor: Profimedia.cz
Svůj původ nezapře, kdysi tu bývala římská jatka.
Autor: Profimedia.cz
Za nákupy vyrážejí do Testaccia turisté, ale především místní.
Autor: Profimedia.cz