iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Agustarello je živá, lidová restuarace. Chodí se sem za dobrým jídlem, ne stresovat se etiketou.
Autor:
Facebook Agustarello
,
Profimedia.cz
Agustarello je jednou z historických římských restaurací. A jednou z velmi mála, kde dostanete někdejší jídlo chudých.
Facebook Agustarello
Checchino je další vyhlášený podnik někdejší jateční čtvrti v Římě.
Autor:
Profimedia.cz
Testaccio je čtvrtí masa.
Autor:
Profimedia.cz
Svůj původ nezapře, kdysi tu bývala římská jatka.
Autor:
Profimedia.cz
Za nákupy vyrážejí do Testaccia turisté, ale především místní.
Autor:
Profimedia.cz
Takhle vypadají střívka samotná, říká se jim pajata arrosto. Servírují-li se se špagetami, název zní rigatoni con la pajata.
Autor:
Facebook Agustarello
,
Profimedia.cz
Takhle servírují rigatoni con la pajata v římské restauraci Augustarello.
Facebook Agustarello
Telecí střívka, krátké špagety, navrch sýr: rigatoni con la pajata
Facebook Agustarello
Související články
Extrémní gastronomie: oko tuňáka je výživné a zdravé
Extrémní gastronomie: když sklípkan nad ohněm pískne, může se jíst
Extrémní recepty: polévka z mravenčích vajíček je jemná a pikantní
Čínský festival „voňavého masa“: servírují se psi a krutost