náhledy
Pařátky se obvykle servírují grilované, s pálivou omáčkou.
Autor: archiv Libora Budinského
Pařátky česká kuchyně nevyužívá, jejich zpracování se k nám dostalo s vietnamskou kuchyní.
Autor: archiv Libora Budinského
Připravují se žabí stehýnka. Pro mnohého návštěvníka Café Buddha to bude premiérové ochutnání.
Autor: František Vlček, MAFRA
Hostovu odvahu okusit žabí stehýnka povzbudí i lákavý vzhled pokrmu.
Autor: František Vlček, MAFRA
Že před sebou máte žábu, na první pohled nepoznáte.
Autor: archiv Libora Budinského
Takto žabí stehýnka nabízejí v podniku Ola Kala.
Autor: archiv Libora Budinského
I brouci mají v gastronomii své místo. Dokonce i v Praze
Autor: archiv Libora Budinského
Brouky umí využívat především asijská nebo latinskoamerická kuchyně.
Autor: archiv Libora Budinského
Delikatesa s bourcem morušovým. Štěpán Návrat hosty učí jíst i hmyz.
Autor: František Vlček, MAFRA
Hmyz na talíři. Měli byste chuť? A odvahu?
Autor: František Vlček, MAFRA
Ano, hmyz, ale v tak lákavé úpravě!
Autor: František Vlček, MAFRA
I kraby si můžete v Praze dát.
Autor: archiv Libora Budinského