iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Maso chřestýše prý chutná jako pikantnější kuřecí, někdo v něm však objevuje i rybí příchuť.
Autor:
Profimedia.cz
Chřestýšova hlava dokáže být nebezpečná i po jeho zabití.
Autor:
Profimedia.cz
Chřestýš je snadným receptem pro kuchaře, ale výzvou pro lovce.
Autor:
Profimedia.cz
Kůži je třeba stahovat od místa, kde byla hlava.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Jídlo, ze kterého mrazí: opičí mozečky se v Asii jedí stále
Extrémní gastronomie: náruživým mužům dá sílu „dlouhé jídlo“ z Číny
Extrémní pokrmy: balut je vejce natvrdo, jenže i s kuřátkem
Extrémní gastronomie: aztécký kaviár je z plesnivé kukuřice