iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
V otázce kocoviny je věda přísná a strohá: Chcete se jí vyhnout? Nepijte.
Autor:
Profimedia.cz
Korejský červený ženšen dokáže odbourat z krve vedlejší produkty alkoholu. To studie prokázaly. Zda to však pomůže utlumit kocovinu, to se neví.
Autor:
Profimedia.cz
Kmeny severozápadní Amazonie sázejí na pálivou moc. Kocovinu vyhánějí z těla džusem z pepře, který si lijí do nosních dírek.
Autor:
Profimedia.cz
Odbourávání acetaldehydu napomáhají některé aminokyseliny jako cystein. Bohatá jsou na něj vajíčka, dvě velká vejce obsahují 324 miligramů cysteinu. A kromě toho i proteiny, vitamin A, E a B 12, omega-3 mastné kyseliny.
Autor:
Profimedia.cz
Němci sázejí na zavináče. Jsou pilířem protikocovinové snídaně zvané „Katerfruhstuck“.
Autor:
Profimedia.cz
Bolesti hlavy a pocitu na omdlení může zbavit hydratace. Sklenici vody si dejte ideálně ještě před tím, než padnete do postele.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Co se děje s tělem při kocovině
Nejlepší je studená sprcha aneb největší mýty o kocovině
Když silvestr, tak s pijáckými hrami: passatella, jiuling a královna
Drink na posilvestrovskou kocovinu: kupte limety, hrušky a kokosovou vodu